Az Adobe és a Slack bejelentette együttműködését, komoly fejlesztések várhatóak

  A két cég kollaborációja annak érdekében jött létre, hogy még inkább megkönnyítsék a távoli munkavégzés és a hatékony együttműködés lehetőségét.

  keplead_3.png

   

  Ahogy a világ megpróbál alkalmazkodni az otthoni munkavégzéshez, a munkatársakkal való együttműködés továbbra is számos problémába ütközhet. Az Adobe a pandémia kezdete óta igyekszik megkönnyíteni a cégek távoli kommunikációját és a home-office-t, ezért is nagy öröm számukra, hogy bejelenthették, közös munkába kezdenek a több millió felhasználóval rendelkező Slackkel.

  A Slack egy chat applikáció, mely az átláthatóbb céges kommunikáció érdekében született. Sokkal szervezettebbé teszi a vállalati kommunikációt, mivel projektek vagy érdeklődés alapján van lehetőségünk egy munkacsoporton belül különféle funkcionális vagy informális csatornák létrehozására. Emellett nagy előnye az is, hogy ki tudja váltani a céges e-maileket, és sokkal gyorsabb és egyszerűbb kommunikációt tesz lehetővé, segítve ezzel a közös munkát. 

   

  kep1_1.gif

   

  Adobe Creative Cloud integráció 

  A Slackkel közös integráció segítségével könnyedén megoszthatjuk a Creative Cloud tartalmainkat, értesítést kaphatunk és naprakészek lehetünk a különböző tervezési folyamatokkal, projektekkel kapcsolatban. Emellett segíti a visszajelzések összegyűjtését és kezelését, illetve a hivatkozások megosztását is a programokon belül. Sőt, bármilyen Creative Cloud fájlt megoszthatunk, legyen szó például Illustrator, InDesign, vagy Photoshop projektről, betűkészletekről vagy színekről.

   

  kep2_15.jpg

   

  Külsős csapatok bevonása

  Manapság sokszor hárul az a feladat a munkatársakra, munkahelyi csapatokra, hogy cégen kívüli partnerekkel együttműködve dolgozzanak. Függetlenül attól, hogy ügyfelekről, szolgáltatókról, szállítmányozással foglalkozó partnerekről, vagy fejlesztőkről van szó, a kommunikációs platformokat kénytelenek kibővíteni a cégek a hatékonyabb információcsere érdekében.

  Az Adobe Creative Cloud és a Slack együttműködésének köszönhetően két független szervezet kommunikálhat ugyanazon a virtuális munkaterületen, így a projektek részleteit sokkal gyorsabban megkapják, mint a telefonhívások és az e-mailek segítségével. A megosztott csatornák hozzájárulhatnak a csapatok kapcsolattartásához és szinkronizálásához is.

  Emellett még számos lehetőséget rejt magában az integráció. Részletekért kattints a linkre!