Az Adobe elemzésekkel és forrásanyagokkal segíti a bajba jutott iparágakat

  A koronavírus hatása mára világszerte érezhető, azonban vannak olyan vállalatok és iparágak, akiket különösen súlyt a járvány. Az Adobe szektoronként összegyűjtött elemzésekkel és forrásanyagokkal támogatja a bajbajutottakat!

  keplead_19.jpg

   

  A koronavírus-járvány első körben az idegenforgalomban és az ehhez szorosan kapcsolódó ágazatokban, mint az utazás-szervezés, vendéglátás, légiközlekedés, okozza a legnagyobb problémát, ahol igen jelentős lehet a rövid távú árbevételi sokk. Azonban az egyre jobban elnyúló járvány időszakában előbb-utóbb minden vállalkozás találkozik azzal a kihívással, hogy működésüket visszavethetik a pandémia okozta hatások. Az Adobe számos lehetőséggel és tanáccsal próbálja segíteni azokat a szektorokat, akik különösen nehéz helyzetbe kerültek a világjárvány hatására.

  A cég emellett fontosnak tartja, hogy minden vállalkozás kreatív és alkalmazkodóképes maradjon, annak ellenére, hogy a kihívások iparáganként és ágazatonként eltérőek lehetnek. A specifikus segítségnyújtás érdekében most olyan forrásanyagokat és ötleteket gyűjtöttek össze, amelyek segítenek eligazodni a különböző iparágakban jelenleg fennálló nehéz helyzetben.

  Állami szektor

  A szövetségi, állami és önkormányzati szervekre most hatalmas nyomás került. Miközben azon fáradoznak, hogy garantálják a társadalom működését és megteremtsék az állampolgárok biztonságának feltételeit, az Adobe számukra is segíthet a működés folytonosságának megőrzésében, az átlátható kommunikációban és a mindenki számára elérhető információk biztosításában.

  A forrásanyagokért kattints a linkre

   

  Kiskereskedelem

  Bár a kiskereskedelmek helyzete, szinte kilátástalannak tűnik, mégis vannak bizonyos dolgok, amelyeket megtehetnek, hogy alkalmazkodjanak az új körülményekhez, gondoskodjanak ügyfeleik és munkavállalóik elégedettségéről és akár előkészítsék a terepet a válság utáni idők új munkamódszerei számára.

  Négy lehetőség kiskereskedők számára a COVID-19 kihívásainak leküzdésére

  Tippek az e-kereskedelmi rendszerek hatékonyságának növeléséhez és funkcióinak bővítéséhez

  Márkaélmények elemzése: A többcsatornás elemzés tényleg történhet valós időben

   

  Pénzügyi szolgáltatások

  Mint sok más szférában, a bankok, befektetési cégek és biztosítótársaságok is arra törekednek, hogy felgyorsítsák a digitális működésre való átállást. Ezáltal fent tudják tartani az üzletmenetek folytonosságát, könnyen használható digitális szolgáltatásokat nyújthatnak az ügyfeleknek és lehetővé teszik az alkalmazottaik számára az otthonról végzett munkát.

  Egyszerűbb banki ügyintézés 

  Digitális bankszámla nyitás

  Az elektronikus aláírásokkal működő dokumentum-munkafolyamatok bevezetésének 10 legfontosabb előnye

  Az ügyfélkapcsolatok megszilárdítása a bizonytalanság időszakában

   

  Egészségügy

  A jelen helyzet ráébreszt minket arra, milyen fontos, hogy egészségügyi infrastruktúránk méretezhető legyen, és az olyan digitális innovációk, mint a távegészségügy és az elektronikus aláírások kulcsfontosságú megoldássokká válnak.

  Kezdő lépések az elektronikus aláírások használatának bevezetéséhez

  Igény szerinti webinár: Gyakorlati példák az Adobe Sign egészségügyben történő használatára

  Tippek az üzletmenet folytonosságának megőrzéséhez

  Jó példák egészségügyi cégek számára: Intézkedések a COVID-19 kapcsán 

  Partnerünk, a Microsoft együttműködése az Amerikai Járványügyi Hivatallal (CDC)

   

  Csúcstechnológia

  A technológiai vállalatok kulcsfontosságúak életünkben. Segítenek a kapcsolatteremtésben, a fontos információk és szolgáltatások megkeresésében, valamint a munkavégzésben is. Éppen ezért fontos gondoskodniuk vezető szerepük megőrzéséről a digitális átalakulásban, és biztosítani ügyfeleik zökkenőmentes támogatását.  

  Ne maradjon le: Trendek a vállalatközi marketingben 2020-ban

  A Microsoft amerikai vezető marketingigazgatója: Az ügyfélkapcsolat-alapú marketing a vállalatközi ügyfelek bizalmának kulcsa

  Hogyan őrzik meg ellenállóképességüket a csúcstechnológiai cégek válság idején?

   

  Média- és szórakoztatóipar

  A média- és szórakoztatóipari vállalatok fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy pontos híreket és információkat, valamint szórakoztató tartalmakat nyújtsanak világszerte ebben a nehéz és elkeserítő helyzetben. Hatalmas a felelősségük, és a kezükben lehet a kulcs, hogy megfelelő stratégiákkal és eszközökkel segítsenek a társadalmi egység megteremtésében, a remény megőrzésében és abban, hogy optimizmussal mászhassunk ki a válságból.

  A valóban közönségorientált szórakoztató tartalmak titkának megfejtése

  Ügyfélélmény határok nélkül

  Négy manőverezési lehetőség média- és szórakoztatóipari cégek számára a COVID-19 okozta válság idején

   

  Oktatás

  Mivel számos iskolát bezártak, és egyre több helyen a távoktatás veszi át a hagyományos tanítás helyét, az Adobe szélesebb körű hozzáférést biztosít az Adobe Creative Cloud asztali alkalmazásaihoz és a távoktatási erőforrásokhoz, hogy segítse diákok és a tanárok munkáját.

  Az Adobe az egész világon elérhetővé teszi a távoktatást a COVID-19 okozta válsághelyzet által érintett diákoknak

  Adobe távoktatási forrásanyagok

  Könnyedén létrehozhatja feladatait egyetlen PDF-fájlban

   

  Utazás, vendéglátás és étkeztetés

  Az adatok alapján kialakított, személyre szabott, valós idejű digitális megoldások révén a légitársaságok, szállodatulajdonosok, hajótársaságok, utazási irodák és éttermek továbbra is kiszolgálhatják ügyfeleiket, bizalmat és lojalitást építhetnek ki, és felkészülhetnek a sikeres visszatérésre.

  Az Adobe innovatív megoldásokat vezet be a turizmus és a vendéglátóipar számára

   

  kep1_12.jpg

   

  Shantanu Narayen, az Adobe vezérigazgatója szerint a cég mindig arra törekedett, hogy ügyfelei a világ legkiválóbb minőségű digitális tartalmait alkothassák meg. A kreativitás, a hatékony dokumentumkészítés, a digitális marketing és az e-kereskedelem olyan alapvető társadalmi és gazdasági szükségletek, hogy az utazás ellehetetlenülése vagy a távoli munkavégzés miatt sem mondhatunk le róluk. 

  Ezért is tesz meg a cég minden tőle telhetőt, hogy segítse a bajba jutott ipari ágazatait. 

  További információkért kattints a linkre!