Az Adobe bejelentette PDF JobReady 1.6 változatát

Az Adobe bejelentette a korábban Adobe PDF Transit márkanév alatt ismert technológia legújabb, Adobe PDF JobReady 1.6 verziójának megjelenését. A szoftverfejlesztő készletként (SDK) kapható Adobe PDF JobReady segítségével az eredeti készülékgyártók (OEM) és rendszerintegrátorok olyan asztali megoldásokat alakíthatnak ki, amelyekkel a felhasználók egyszerűen és megbízhatóan készíthetnek nyomdakész Adobe PDF fájlokat, majd azokat az Interneten keresztül közvetlenül küldhetik a nyomdába.

Az Adobe PDF JobReady 1.6 lényeges jellemzői közé tartoznak a következők: egykattintásos "nyomdakész" Adobe PDF készítés bármilyen tartalomszerkesztő alkalmazásból a nyomdai szolgáltató előre konfigurált beállításai alapján, a nyomdai feladatok ellenőrzési lehetősége a munkaállomásról, és állományok küldése 40 bites biztonságos titkosítással. Az Adobe PDF JobReady 1.6 nyomtatási feladat-definíciós formátummal (JDF) rendelkezik, amely a folyamat automatizálás irányítását, és a kreatív szakemberek, illetve nyomdai szolgáltatók közti biztonságos kommunikációt teszi lehetővé.

Az Adobe bejelentette még társulását a Datalogics-szal, a kiadvány megoldások vezető szállítójával, amelynek célja, hogy rendszerintegrátorok, és nyomdai szolgáltató irodák részére világszerte biztosítsa az Adobe PDF JobReady licencelését, karbantartását és ügyfélszolgálatát.

"Azért kereszteltük át az Adobe PDF JobReady-t, hogy világossá tegyük a professzionális nyomtatási munkafolyamatokban betöltött mind fontosabb szerepét" - mondja James Alexander, az Adobe Kiadványtechnológia és Szolgáltatások igazgatója.

"A nyomdai szolgáltatók tudatában vannak azoknak a problémáknak, amelyek a feladatok küldésével, fogadásával és feldolgozásával járnak" - mondja James McNeill, a Datalogics elnöke. ‾Az Adobe PDF JobReady megszünteti ezeket az aggályokat. A technológia iránti igény hatalmas piaci lehetőségeket jelent a Datalogics és a nyomdai iparág számára, mert a vállalatok a megoldásokat és szolgáltatásokat az ügyfelek munkaállomásairól történő megbízható Adobe PDF fájlkészítésre és küldésre is kiterjeszthetik."

Árak és beszerzési lehetőségek Az Adobe PDF JobReady már kapható. További információk itt találhatók. A rendszerintegrátorok és nyomdai szolgáltatók a megoldásokkal és árakkal kapcsolatos információkért megtekinthetik a Datalogics honlapját a www.datalogics.com címen.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram