Az Adobe bejelenetette az új Adobe Acrobat 7 programot

Az Adobe a mai napon jelentette be az új funcókkal és még magasabb biztonsági funkciókkal ellátott Adobe Acrobat 7 családot.

A program új verziója további segítséget nyújt a PDF-ek menedzselésében. A beépített PDF menedzselő felülettel könnyen és gyorsan megtalálhatja a keresett dokumentumot. Nézze meg a mintaképet és a már ismert drag and drop módszerrel beteheti a kapcsolódó csoportba.

Korszerűsített fájlcsatolási képességek
Még egyszerűbben csatolhatja a forrás fájlokat az elektronikus dokumentumaihoz, mint pl. grafikákat, chartokat, és képeket.

Adobe Acrobat PDF készítése a Microsoft Outlook programból
Összegyűjtheti, konvertálhatja és rendezheti a Microsft Outlook e-mail-eket kereshető Adobe Acrobat PDF dokumetumokká. A PDF készítésekkor beépíti a csatolásokat, linkeket, majd könyvjelzőkkel látja el, melyekben rendezi a feladó, idő vagy téma szerint (csak Windows)

Az Adobe Acrobat 7 Professional plusz szolgáltatásai
Kibővített megjegyzések
Bárki, aki az ingyenes Adobe Reader 7-est használ bele írhatja megjegyzéseit az Adobe Acrobat PDF dokumentumokba.

Egyszerű elektronikus PDF űrlap készítés - Szinte gyerekjáték
Használja az Adobe LifeCycle Designer 7 szoftvert (ami mostantól már az Adobe Acrobat 7 Professional szoftverbe is beépült), így könnyen készíthet igyényes űrlapokat. Beépíhető ellenőrző, kalkuláló modullal, és dátummal.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram