Adobe Sign - Élettudományi megfelelőség, rugalmas űrlapok és partnerek

  Az egyik leggyorsabban növekvő e-aláírási és automatizálási megoldásként az Adobe Sign segítségével felgyorsíthatjuk az üzleti folyamatokat és olyan harmadik fél által biztosított alkalmazásokat csatlakoztathatunk, amelyek tökéletes felhasználói éléményt biztosítanak. 

  Új fejlesztéseket adtunk ki az élettudományi és gyógyszeripari vállalatoknak, további űrlap automatizálási funkciókat adtunk hozzá, többek között új online fizetési lehetőségeket, további integrációt az emberi erőforrásokkal és új felhőalapú digitális aláírási partnereket jelentettünk be. Íme a részletek:

  Élettudományi megfelelőség

  Kevés fontosabb iparág van egy ember számára, mint az élettudományok és gyógyszeripari cégek. Ezek a magasszinten szabályozott iparágak az egyik legszigorúbb követelménnyel rendelkeznek ha a digitális folyamatokról beszélünk, valamint az elektronikus aláírások első elfogadói közé tartoznak. Egészen mostanáig a megfelelőségi követelmények ebben a szektorban megnehezítették ezeknek a vállaltoknak a legjobb webes és mobiltechnológiák alkalmazását a digitális folyamatok modernizálásához, mint például: beteg hozzájárulás, klinikai kísérleti felvétel, visszahívási emlékeztetők, gyógyszerigénylés, beszállítói szerződések és így tovább. 

  Mostantól az élettudományi és gyógyszeripari cégek az Adobe Sign használatával egyszerűen és magabiztosan használhatják a megfelelő felügyeletet összhangban az Élelmiszerbiztonsági és Gyógyszerészeti Hivatal (FDA) 21 CFR 11-es részével, az egész világra érvényes szabályozást az elektronikus feljegyzésekre és aláírásokra a a biopharma iparágban, többlépcsős e-aláírás hitelesítéssel vagy a sokkal szigorúbb tanusítványalalpú digitális aláírás hitelesítést. Az új Adobe Sign funkciók tartalmazzák többek között az aláíró azonosságának ellenőrzését az aláírás időpontjában, az aláírónak meg kell adnia, az aláírás pontos okát. Mindkét követelményt az FDA 21 CFR 11-es része tartalmazza. 

  További információ a következő oldalon található. 


  Fizetési szolgáltatások űrlapok használatával

  Mivel a digitális fizetési szolgáltatások átalakultak, a vállalkozások folyamatosan keresik a lehetőségeket az elkötelezettség fejlesztésére a fizetési és adatgyűjtési lehetőségek integrálásával. Gyakran több lépés szükséges a kitöltéshez, aláíráshoz, fizetéshez és az űrlapok elküldéséhez – hasonlóan az értékesítési szerződésekhez, számlákhoz, új bankszámla alkalmazásokhoz, jótékonysági adományokhoz és online megrendelési nyomtatványokhoz – amely végülis kellemetlen mindenki számára. A vállalkozásoknak egyszerű folyamatok szükségesek, így az űrlapok gyorsabb kitöltésével az ügyfeleleink elégedettek lesznek. 

  Az Adobe együttműködési megállapodást kötött a Braintree-vel, egy PayPal szolgáltatóval, így az Adobe Sign és Braintree ügyfelek egyszerűen és biztonságosan gyűjthetik az ügyfelek által küldött fizetéseket a kitöltési és aláírási nyomtatványokkal. A Braintree 130-nál is több pénznemet támogat, továbbá 44 országban kereskedői szolgáltatásokat biztosít, így a tranzakciókat bármilyen eszközön lebonyolíthatjuk az egész világon. 

  További információ a következő oldalon
   

  SAP integráció

  Az Adobe Sign és SAP SuccessFactors használatával, felgyorsíthatók a különböző folyamatok és megszüntethetők a manuális papírmunkák. Az elkövetkező hetekben létrehozhatunk és elküldhetünk különböző ajánlatokat az Adobe Sign segítségével. Az aláírás után, a jóváhagyott dokumentumok automatikusan az SAP SuccessFactorsban kerülnek rögzítésre a gördülékeny, digitális munkafolyamathoz. 

  • Ajánlatok küldése e-aláírásra az SAP SuccessFactors Recruiting alkalmazásból bármelyik jelölt e-mail címére aláírással együtt 30%-al gyorsabban.
  • Dokumentumok küldése: beiratkozási nyomtatványok és megállapodások az Adobe Sign használatával.
  • Megfelelőség biztosítása és jogi kockázatok csökkentése a globális e-aláírás használatával, teljes átekintés a függőben lévő jóváhagyásokról az egész cégen belül. 
  • Válaszidő csökkentése hetekről napokra. 
  • A jelentkezők felvétele az egyszerű aláírási folyamattal, amely megkönnyíti számukra a döntést.

  További információ a következő oldalon található. 
   

  Felhőalapú digitális aláírások

  Az Adobe a felhőalapú digitális aláírásokkal kapcsolatban szorosan együttműködik a Cloud Signature Consortium-mal. 

  A közeljövőben az Adobe Sign együtt fog működni az új, digitális szogáltatókkal. Például: Asseco Data Systems, ATOS Worldline, BankID Sweden, Certinomis, GlobalSign, Swisscom, és UniverSign. A BankID-vel, a svédek biztonságosan aláírhatják a dokumentumokat, a bankjuk által kibocsájtott azonosító használatával. 

  A szolgáltatók számának növekedésével egyidejűleg adminisztratív eszközöket adtunk hozzá az Adobe Sign-hoz, így előre kiválaszthatjuk, hogy melyik digitális szolgáltató fogadható el az általunk meghatározott üzleti folyamatoknál. 

  További információ a következő oldalon