Adobe Premiere Pro 1.5 - Tanfolyam a könyvben - Új könyv a Perfact-Pro Kiadótól

A könyv - híven az előbbi kiadásokhoz - letisztult előadásmódjával, fejezetenként, pontról-pontra vezet minket a videoszerkesztés nem éppen egyszerű útján, az alapoktól kezdve a különleges hatásokon keresztül a csillogó DVD korongig.

A platformfüggetlen támogatásról való lemondásnak köszönhetőn a Mac-es és Windows-os verziókkal egyaránt rendelkező programokhoz képest soha nem látott sebesség, funkciók és gyors piaci megjelenés jellemzi a vadonatúj, csak Windows XP-n futó Adobe Premiere Pro programot, amely új szabványt jelent az asztali, digitális videoszerkesztésben.
A Premiere Pro mögött álló csapat, az Adobe Creative Team az teljes bedobással azon dolgozik, hogy Ön gyorsan és hatékonyan használhassa a programot.

E projektalapú könyv nemcsak a hangeszközök használatának, átmenetek készítésének és címek létrehozásának alapjaival foglalkozik, hanem mindazzal, ami új (és forradalmian új) a Premiere Pro alkalmazásban:
hárompontos színkorrekció, többszörös időtengelyek, új audiokeverő, továbbfejlesztett médiakezelés és sok minden más.

Ráadásul a DVD melléklet igazi felvételeket tartalmaz, amelyeken lehet gyakorolni!

Adobe Premiere Pro 1.5 - Tanfolyam a könyvben

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram