A TeamViewer már bárhol elérhető!

  És a bárhol alatt tényleg azt értjük, hogy mindenhol megtalálható!

  tw_slider.png

   

  A mobileszközök, operációs rendszerek és IoT eszközök gyártója által a piacon jelenleg forgalmazott 127 gyártó összesített legnagyobb lefedettségével a TeamViewer messze felülmúlja versenytársait. Emellett leegyszerűsödött a TeamViewer használata különböző alkalmazásokban az integrációs partnerek növekvő listájával.

  2021-ben elérhetetlen célnak tűnhet a vállalatok távoli munkavégzéssel kapcsolatos igényeinek kielégítése. A vállalkozások továbbra is próbálják kitalálni azt a modellt, amelyik a legjobban megfelel nekik és alkalmazottaiknak, ami azt jelenti, hogy az informatikai részlegeknek rugalmas eszközöket kell használniuk több modell támogatásához.

  Rengeteg kihívást jelent az alkalmazottak számára olyan eszköz nyújtása, ami segíti őket a távmunkában. Ennek több típusú eszközt kell ellenőriznie, biztonságos hálózatot kell fenntartania és meg kell akadályoznia a loggolást.

  A TeamViewer lehetővé teszi, hogy bármilyen méretű vállalkozás távoli munkaigényét kielégítse egy könnyű kliensen keresztül. Az alkalmazottak rugalmasan dolgozhatnak bárhol, bármikor, bármilyen VPN nélküli eszközön. Így megnyugodhatunk, hiszen a távoli munkaeszköz támogatja a legújabb biztonsági technológiákat, például a kétfaktoros hitelesítést és az egyszeri bejelentkezést is.

  Ha szívesen tudnál meg többet a TeamViewer-ről, magyar nyelvű termékleírásainkat itt találod!