A legjobb magyar tervezőgrafikai megoldásokat keresi a Vasvári Design

  Február 20-ig lehet jelentkezni a Vasvári Design nyilvános pályázatára különböző tervezőgrafikai munkákkal. A nyertes pályamunkákból megjelenő kötet hiánypótló lesz ezen a területen.

  logolead.jpg

   

  Nem ez az első olyan megmozdulás a Vasvári Design részéről, amelynek során egy kevéssé reprezentált kreatív szegmenst mutatnak be. Nemrégiben adták ki a Magyar logók című kötetet, amelynek célja, hogy bemutassa a magyar alkotók által készített kiemelkedő munkákat. Hasonló a tervük a mostani pályázattal is. A grafikai design könyvek magyarországi kiadója, a Scolar Kiadó jelenteti meg azokat a munkákat, amelyeket a szakmai zsűri kiválaszt, és amelyek helyet kapnak a készülő Magyar Tervezőgrafikában.

   

  logoGraphasel Design Studio.jpg

   

  A pályázat elbírálói között ott lesz Bill Gardner, a Gardner Design és a LogoLounge tulajdonosa és elnöke, Christian Baun, az új márkák, logók tervezésének specialistája és Jens Müller, a Dortmundi Alkalmazott Tudományok és Művészeti Egyetem Design Tanszékének Vállalati tervezés (Corporate Design) professzora. Véleményt mond továbbá az Explicit Design Studio, Kátay Hunor, Németh Sebestyén, Kovács Szilárd, akik nevéhez olyan projektek fűződnek, mint a 2019-es Budapesti Vívó Világbajnokság logó rendszere, a Néprajzi Múzeum új arculata, melyet a DE_FORM Agency-vel közösen alkottak meg. Az ő gondozásuk alatt futottak több éven át a Prezi és az IBM nemzetközi konferencia megjelenései.

   

  logo01.jpg

  logokép02v.jpg

   

  Szintén zsűritagok a Graphasel Design Studioból Drozsnyik Dávid és Ördögh László. A döntnökök között lesz Kaszanyi Nóra, DNA Paris Díjas, többszörös ArtHungry Díjas tervezőgrafikus, aki 2020-ban elnyerte a XXII. Tervezőgrafikai Biennálé fődíját. Jelen lesz még továbbá Kiss Zsombor Krisztián többszörös Magyar Formatervezési Díjas és Aranyrajzszög díjas tervezőgrafikus művész, Németh Levente tervezőgrafikus művész, kommunikációs szakember és képregényrajzoló, illetve Vasvári Péter nemzetközi logó, design versenyek győztese, Aranyrajzszög Díjas tervezőgrafikus művész.

  További információkat ide kattintva találsz!