A fellegekben a Wacom Bamboo Folio-val

  Papírra írt szövegek tárolására használjuk a felhőt, ahol digitális formátumban helyezhetjük el jegyzeteinket és a későbbiekben szerkeszthetjük és megoszthatjuk őket.

  Csupán egy gombnyomás, hogy átalakítsuk digitális fájllá papírra vetett sorainkat és a digitális világba eljuttassuk. Nem szükséges különleges felület az írásra, hagyományos lapokkal is tökéletesen használható. 

  Nem kell aggódni a karaktermennyiségen sem, hiszen a Bamboo Folio akár 100 oldalt is képes tárolni és a későbbiekben előhívni akár más eszközön is, ugyanis az Inkspace szolgáltatásai a szinkronizálásban segítenek. Az alkalmazás továbbá lehetőséget biztosít a PDF, PNG, JPG és WILL formátumba történő átkonvertálásra is.

   

  wacom-bamboo-foliomain.jpg

   

  A Bamboo Folio arra is képes, hogy a már meglévő jegyzeteinket szerkessze, ebben a Wacom Inspace app és a Bluetooth kompatibilis telefonunk is segítségünkre lesz. A kiválasztott oldalak egyesítésével pedig megjegyzések is kerülhetnek a sorok közé.

  A készülék biztonsága érdekében sötétszürke fólióval és ellenálló poliuretán borítással ellátott Bamboo Folio két méretben (A/4-es, A/5-ös) érhető el. Ergonomikus kialakítású toll is jár hozzá, amely a lehető legkényelmesebb írást biztosítja számunkra.

  A már korábban említett Inkspace előfizetése minden Bamboo Folio mellé ingyenesen jár. 5 GB online tárhellyel, szinkronizálási funkciókkal és webes felhasználói felülettel rendelkezik, a fizetős Inkspace Plus azonban a Basic összes szolgáltatásán túl már 50 GB tárhellyel rendelkezik, továbbfejlesztett keresési funkciókat tartalmaz, sőt, még a feltöltött jegyzetek vektoros képpé konvertálását is lehetővé teszi.

  Kiegészítő applikációként szolgál a Bamboo Paper, mellyel telefonunkat tökéletes jegyzetfelületté alakíthatjuk át, megkönnyítve ezzel a szövegírás folyamatát. A Bamboo Paper-rel hozzáférhetünk az Inkspace felhő alapú szolgáltatásaihoz is.