A Corel felvásárolta az Ad Removert

  Az Ad Remover csatlakozik a Corel iparágvezető segédprogram-márkáihoz, köztük a WinZip System Utilities, a Parallels Toolbox, a ReviverSoft és a SimpleStar márkákhoz.

  4_2.png

   

  A Corel bejelentette, hogy megvásárolta a népszerű reklámblokkoló bővítményt, az Ad Remover™-t. A tranzakció pénzügyi részleteit nem hozták nyilvánosságra.

  "A Corel segédprogram üzletágának a szinergiájába illik az Ad Remover, mivel kihasználjuk kiterjedt digitális platformjaink, partnerkapcsolataink és csatornáink erősségeit, hogy az Ad Removert új piacokra vezessük be, és jelentősen bővítsük globális jelenlétét" - mondta Christa Quarles, a Corel vezérigazgatója. "Teljesen előfizetéses termékként, erős ügyfélgondozás mellett, az Ad Remover jól illeszkedik a Corel következő növekedési fázisába, valamint ahhoz a törekvésünkhöz, hogy magas minőségű előfizetéses élményt kínáljunk a felhasználóknak. Alig várjuk, hogy előmozdítsuk az Ad Remover küldetését, amely a híres WinZip termékeinkhez hasonlóan képessé teszi az ügyfeleket arra, hogy az általuk választott platformokon - Windows, Mac és mobil - a saját kezükbe vegyék az adatvédelem és a biztonság irányítását."

  "Az Ad Remover csapata, amely korábban már erős növekedést mutatott, izgatott, hogy olyan partnerre talált, akivel közös a filozófiája és rendelkezik a termékei következő szintre emeléséhez szükséges erőforrásokkal" - mondta Jon Coudron, az Ad Remover vezérigazgatója. "A Corel részeként mostantól új lehetőségeket szabadíthatunk fel technológiánk számára, és világszerte több millió ügyfélhez juthatunk el."

  Az Ad Removerrel kapcsolatos további információkért látogasson el a www.adremover.org weboldalra.