2021 grafikai trendjei


A jövőt nyilván senki sem – talán csak Elon Musk – látja előre, ám, hogy mik lesznek az idei év slágertémái, az már most jól körvonalazódik. Ezek összegyűjtésére vállalkozott a GraphicMama…


2021-ben várhatóan többek között a 3D-s alkotásoké, a különböző geometriai alakzatokból készített munkáké és a természet ihlette grafikáké lesz a főszerep. A GraphicMama feltételezései szerint természetesen ezeken kívül más területekre is nagyobb figyelem irányul majd, ilyenek például a monokróm és a duplex (duotone) dizájnok.

Talán még soha nem változtak olyan gyorsan a különböző trendek a piacon – legyen szó bármilyen iparágról – mint mostanában, a GraphicMama összeállítása pedig adhat egy kis kapaszkodót, hogy 2021-ben grafikusként milyen irányba éri meg elindulni:

 

 

Ha érdekelnek a 2021-es grafikai trendek a logókat, a webdesignt, a színeket és a tipográfiát illetően, akkor klikk az adott témára!

 

(Digital Synopsis)

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram