Főbb hírek

2020-06-03
A csak előfizetéssel elérhető program, javított az UV munkafolyamaton és a viewport teljesítményén is.
2020-05-27
A hetente új fejezettel megjelenő színezőt neves grafikusok és illusztrátorok állítják össze, több formátumban is ingyenesen letölthető a cég honlapjáról! 
2020-05-21
Bejelentették, hogy megrendezésre kerül idén harmadik alkalommal a nyár legnagyobb Kotlin eseménye, a Kotliners konferencia. Az idei azonban egy kicsit más lesz. 
2020-05-19
Íme sorozatunk utolsó állomása, amiben hivatásszerűen dolgozó magyar grafikusokat, illusztrátorokat mutatunk be nektek egy interjú keretein belül! Kilencedik alkotónk Földes Tomi, aki Motion Designer-ként több mint 10 éve foglalkozik a multimédia minden területével, beleértve a 2D, 3D, valamint Cel-animációkat is.
2020-05-14
Az animáció készítés és a különböző technikák a mai napig számos kérdést vetnek fel mind a szakmabeliek, mind a laikusok számára. Most egy webinárium segítségével nyerhetünk bepillantást ebbe a különleges alkotói világba!
2020-05-08
Új termék, testreszabva a távoli munkához és a kis támogatási környezethez, mindezt 16,50 dollárért havonta.
2020-05-08
A 20 éves szoftverfejlesztéssel foglalkozó cég, minden rendezvényén számos szakértőt szólaltat meg több izgalmas témával és a legújabb technológiákkal kapcsolatban.
2020-05-07
Sorozatunkban hivatás szerűen dolgozó magyar grafikusokat, illusztrátorokat mutatunk be nektek egy interjú keretein belül! Hetedik alkotónk Bódi Kati, aki alkotásaival igazán különleges világba invitál minket.
2020-05-06
Manapság mind a cégeknek, mind az ügyfelek számára fontos a gyors és megbízható munkavégzés. Ehhez járul hozzá az elektronikus aláírás, és most azt is összegyűjtöttük, miért érdemes ezt a lehetőséget választani.
2020-05-05
A könnyű hozzáférés a cégek és magánszemélyek számára elindíthatja őket az IoT utazásukon.
2020-05-04
Izgalmas 20 évet tudhat maga mögött a szoftverfejlesztők körében méltán elismert és ismert JetBrains. A születésnapjuk alkalmából tekintsük át, mi mindent hozott ez a két évtized!
2020-04-30
Ha valaha is zavarba hozott a rengeteg Adobe alkalmazás, akkor nem vagy egyedül, ez a videó neked készült.
2020-04-29
Sorozatunkban hivatás szerűen dolgozó magyar grafikusokat, illusztrátorokat mutatunk be nektek egy interjú keretein belül! Hatodik alkotónk Kovács Péter, aki építészi hivatást cserélte le az illusztrátori pályára.
2020-04-21
Újra indítjuk sorozatunkat, amiben hivatás szerűen dolgozó magyar grafikusokat, illusztrátorokat mutatunk be nektek egy interjú keretein belül! Az idei év első alkotója Nagy Zoltán, alias Zolixplorer, aki egy igazi világutazó online szakember.
2020-04-16
A pandémia miatt kialakult helyzetből adódóan távolról kell dolgoznunk. Ez a szituáció pedig nehézségeket okozhat a munka folyamán. Az Adobe számos segítséget ajánl, hogy zavartalanul alkothassunk tovább otthonunkból.
2020-04-15
Az építészet mindig is a művészet és a műszaki tudományok határán mozgott, és ez egyre inkább igaz a kortárs építőművészetre is. A mai organikus épületek mögött bonyolult matematikai algoritmusok rejtőznek, a tekergőző koncepciókat csak a legmagasabb szintű digitális technológiák, mint a 3D nyomtatás, CNC technológia és a robotika segítségével lehet kivitelezni. A magas színvonalú kivitelezést pedig rendkívül alapos tervezés előzi meg; a szakemberek, konstruktőrök és a tervezőmérnökök kommunikációs nyelve a műszaki rajz, illetve a 3D-s BIM modell, amelyek megértéséhez azonban szakmabelinek kell lennünk. Nem véletlen tehát, hogy az építészeti 3D szoftverek és a 3D nyomtatók hamar egymásra találtak.
2020-04-14
Tegye fel a kezét, aki home office-ból dolgozik! Mert igen, a vírus megteremtette a lehetőségét annak, hogy ezt sokan megtegyék és most már a legmegingathatatlanabb vezető is belátja, hogy ez a dolog nem ördögtől való. Oké, és most tegye fel a kezét az, aki meg van róla győződve, hogy az adatai is biztonságban vannak. Na ugye? Hát van egy rossz hírem. Nincsenek biztonságban, soha sincsenek.
2020-04-14
Az Adobe Experience Cloud-ról, az Adobe üzleti intelligencia és marketing automatizálási szoftvercsaládjáról már többször írtunk az elmúlt évek során. A tavalyi év során azonban történt néhány nagyszabású fejlesztés ezen a területen. És most itt nem a Magento e-kereskedelmi és a Marketo marketing platform felvásárlásáról és a szolgáltatáscsomagba integrálásáról beszélek, hanem arról, hogy az Adobe újabb szintre emelte az együttműködést a külön-külön is értékes Experience Cloud alkalmazásai (pl. Analytics, Campaign, Target, Audience manager, stb.) között azzal, hogy megalkotta az Experience Cloud Platformot.