Főbb hírek

2021-09-24
A tervek szerint a kollaboratív videószerkesztés magasabb szintre lép az Adobe integrációnak köszönhetően.
2021-09-23
Az új Adobe R&D csapat azért dolgozik, hogy minél egyszerűbb, könnyebb legyen a 3D-s modellek elkészítése.
2021-09-15
Az ABBYY FineReader egy csúcskategóriás szövegfelismerő (OCR) szoftver és egy könnyen használható, hatékony PDF fájlkezelő kombinációja – kiegészítve egy kifinomult dokumentum összehasonlítóval.
2021-09-15
A JetBrains Space egy all-in-one együttműködési megoldás, amely a vállalat minden egységét egy közös környezetben hozza össze, biztosítva a hatékony kommunikációhoz és a különböző projektek kidolgozásához szükséges összes eszközt.
2021-09-10
Az Ultimate-ben található új keverési módok, az intelligens objektumkövetés, a továbbfejlesztett videomaszkolás és a nagyobb teljesítmény lehetővé teszi a felhasználók számára a profi eredményeket.
2021-09-09
A The New York Times kutatást végzett, melynek eredményéből kiderül, melyek azok a digitális rajztáblák, melyeket kezdőként bátran megvásárolhatunk, garantáltan nem nyúlunk mellé. Az eredményen persze mi picit sem lepődtünk meg. Mutatjuk a típusokat!
2021-09-07
A digitális transzformáció korában egyre több és több adat keletkezik és áll rendelkezésre a vállalati közegben. Ahhoz, hogy ebből a megnövekedett adatmennyiségből profitálni is tudjunk, olyan megoldásra van szükségünk, amellyel könnyen megkereshetőek a releváns információk. Hiszen mit ér a szerteágazó, sokfelé szétszórt informatikai rendszerekben keletkező nagy mennyiségű adat, ha az azokban rejlő potenciál kiaknázatlan marad, mert egyszerűen nem találjuk meg őket. A folyamat, amellyel célunkat elérhetjük, a vállalati keresés.
2021-09-03
A SZOFTVERDOKI JELENTI : Az elmúlt időszakban az Adobe több Admin Konzol újítással jelentkezett. Ezek közül a legszembetűnőbb (és legkellemetlenebb), hogy szétválasztotta a magán és a céges azonosítókat a VIP előfizetések esetén.
2021-09-02
Az „Aedas City” nevű hatalmas vizualizációs projekt a Beehive tehetséges renderelő csapatának lélegzetelállító animációja, amely bemutatja a Lumionnal való renderelés határtalan lehetőségeit.
2021-09-01
A Corel Pinnacle Studio használatával a határ a csillagos ég a lenyűgöző filmek és videók készítése során. Nemcsak egy professzionális videó-szerkesztő hanem a kreatív lehetőségek végtelen tárháza is.
2021-09-01
A Reason 12 egy komplett virtuális zenestúdió és zeneszerkesztő szoftver, mely tartalmazza egy szám szerkesztéséhez és keveréséhez szükséges összes hangfeldolgozó,- és generáló elemet – egyetlen csomagban. Szerezd be most, és alkosd meg saját dallamaidat a valaha volt legprofesszionálisabb módon!
2021-08-31
A Lumion segítségével egy szimpla épületi tervnél sokkal többet alkothatunk. Legyen szó ügyfeleink álomotthonáról, a dizájn történetéről, ami hatással lehet az érzelmeinkre, vagy arról a térről, ahol az élet zajlik, a Luminban nincs lehetetlen.
2021-08-26
A gyorsabb After Effects már tesztelhető: új Multi-Frame Rendering funkciók a nyilvános béta verzióban.
2021-08-19
Az Adobe szerint az Experience Cloud for Healthcare szolgáltatás kiterjeszti a meglévő Experience Cloud képességeit, hogy még inkább segíthesse az egészségügyben dolgozó vállalatok marketing és online tevékenységeit.
2021-08-16
Az Adobe After Effects sorozatunk második része már elérhető YouTube csatornánkon. Az alapokat követően most a logóanimáció első lépéseit mutatja be Nektek szakértő kollégánk, Olejnyik Attila.
2021-08-16
Ahogyan az előző tanévben bebizonyosodott, az oktatásnak ma már nem szabhat határt semmi. Legyünk akár az iskolapadban, akár otthon, a Wacom csúcskategóriás termékei segítenek, hogy a tanulás minden eddiginél hatékonyabban és élményszerűbben valósulhasson meg.
2021-08-12
A Jetbrains idén is elvégezte a fejlesztői ökoszisztéma felmérést, lássuk az eredményeket!
2021-08-11
Az Adobe a Blender támogatójává válik és biztosítja az egüttműködést az Adobe Substance 3D családdal.