Graphic Design Resources

  Andromeda Graphic Design Resources

  Ha a látvány is fontos, nemcsak a tartalom...
  Graphic Design Resources

  Az Andromeda ezen összeállításával a tervezőgrafikusok háromdimenziós elemeket készíthetnek, több száz textúra közül válogathatnak, árnyékokat generálhatnak és szimulálhatják a mozgásban lévő élőlények/tárgyak elmozdulását, gazdagítva ezzel a kép összhatását.

  Áttekintés

  Az Andromeda ezen összeállításával a tervezőgrafikusok háromdimenziós elemeket készíthetnek, több száz textúra közül válogathatnak, árnyékokat generálhatnak és szimulálhatják a mozgásban lévő élőlények/tárgyak elmozdulását, gazdagítva ezzel a kép összhatását.Az Andromeda az Adobe Photoshop kiegészítők, bővítmények specialistája. Olyan szoftvereket gyárt, amelyek az Adobe piacvezető képszerkesztő programjával karöltve csodákra képesek. Nemcsak arról van szó, hogy nagyságrendekkel leegyszerűsítik a fotósok, grafikusok munkáját, hanem igazán minőségi eredményt is produkálnak. Az Andromeda ezen összeállításával a tervezőgrafikusok háromdimenziós elemeket készíthetnek, több száz textúra közül válogathatnak, árnyékokat generálhatnak és szimulálhatják a mozgásban lévő élőlények/tárgyak elmozdulását, gazdagítva ezzel a kép összhatását. A programcsomag rendkívül hasznos lehet az oktatási, webes vagy üzleti szférában dolgozó grafikusoknak, fotósoknak, kreatív és tervező szakembereknek. A csomag a következő szoftvereket tartalmazza:

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows 98, ME, 2000, XP
  Processzor
  Intel Pentium II 200 MHz vagy nagyobb teljesítményû
  Memória
  64 MB
  Képernyő
  800x600 - 16 bit
  Egyéb
  • Az egyes bővítmények a következő programokkal képesek együttműködni:
  Apple
  Rendszer
  Mac OS 9.x, OS X
  Processzor
  PowerPC G3 vagy nagyobb teljesítményû
  Memória
  64 MB
  Képernyő
  800x600 - 16 bit
  Egyéb
  • Az egyes bővítmények a következő programokkal képesek együttműködni:
  Funkciók

  Andromeda Shadow Filter - az árnyékok mestere Rendeljünk árnyékot képeink térbeli elemeihez! A bővítménynek köszönhetően lehetőségeink szinte korlátlanok.

  Andromeda Three-D Filter - háromdimenziós képalkotás alapfokon Háromdimenziós képek generálására alkalmas, tovább bővíthető illesztő.

  Andromeda Three-D Luxe Filter - háromdimenziós képalkotás mesterfokon Az Andromeda Three-D Filter bővítmény utóda, kiegészítése még több funkcióval, még profibb végeredménnyel.

  Andromeda Techtures Filter - több mint 500 db textúra Kiváló minőségű textúra-gyűjtemény, amelynek köszönhetően az animátoroknak gyerekjátékká válik a háromdimenziós tárgyak beburkolása.

  Andromeda Velociraptor Filter - mozgás-szimuláció mesterfokon Az egyik leglátványosabb eredményt nyújtó Andromeda bővítmény, amely a képeinken található élőlények/tárgyak "lendületbe hozására" alkalmas.

  Kinek ajánljuk?

  Az Andromeda Graphic Design Resources bővítmény-gyűjteményt azoknak a grafikusoknak, fotósoknak, tervező és kreatív szakembereknek ajánljuk, akik látványos és igényes képeket szeretnének készíteni, függetlenül attól, hogy oktatási, üzleti, művészi vagy magáncélzattal ragadtak billentyűzetet.