FontIncluder 2/XT

  Axaio FontIncluder 2/XT

  Nincsenek többé hiányzó fontok
  FontIncluder 2/XT

  Hiányoznak a fontok a nyomdába vagy az internetre szánt fájlból? Az Axaio FontIncluder 2/XT szoftver segítségével könnyen áthidalhatjuk ezt a bosszantó problémát. Az alkalmazás rendkívül hasznos lehet mindazok számára, akik professzionális szinten dolgoznak fontokkal (nyomdai szakemberek, kiadványszerkesztők, tördelők, designerek).

  Áttekintés

  Hiányoznak a fontok a nyomdába vagy az internetre szánt fájlból? Az Axaio FontIncluder 2/XT szoftver segítségével könnyen áthidalhatjuk ezt a bosszantó problémát. Az alkalmazás rendkívül hasznos lehet mindazok számára, akik professzionális szinten dolgoznak fontokkal (nyomdai szakemberek, kiadványszerkesztők, tördelők, designerek). A program önállóan és a legendás Quark QuarkXPress szoftver bővítményeként is működik. Az alkalmazást rendkívül egyszerű beállítani és használni, nem csoda, hogy világszerte már több mint 17 ezer felhasználó elégedett vele. "Már három éve használjuk a FontIncludert, de már az első napon sokat profitáltunk belőle." /Racquel Kuta, Merrill Corporation/ "A FontIncluder biztonságosabbá tette a nyomdába szánt fájlokkal való munkát." /Brad Mulder, Darwill/ "Többé egyetlen font sem hiányozhat a PostScript és az EPS fájlokból. A FontIncludernek köszönhetően cégünk sokat fejlődött." /Stephen Pruitt, Cadmus Communications/ Amennyiben a program szerverváltozatára kíváncsi, olvassa el az Axaio FontIncluder Pro Server leírását! Ez a szoftver ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a sima változat, kiegészítve egy intelligens és rugalmas folyamatautomatizálási mechanizmussal.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows 2000, XP (Quark 5 - 6)
  Egyéb
  Apple
  Rendszer
  Mac OS 9 (Quark 5), OS X (Quark 6)
  Egyéb
  Funkciók
  • Quark QuarkXPress bővítmény (de önállóan is működik)
  • fontok beágyazása EPS, DCS és PostScript fájlokba
  • fontok beágyazása EPS fájlokba a QuarkXPress szoftverben
  • PC-n és Macintosh-on is beágyazhatjuk a másik rendszer által használt fontokat
  • gyorsabb, megbízhatóbb adatkezelés
  • szerzői jogok figyelembevétele fájlcserekor
  Kinek ajánljuk?

  Az Axaio FontIncluder 2/XT szoftvert olyan kiadványszerkesztőknek, designereknek, tördelőknek és nyomdai szakembereknek ajánljuk, akik biztosak akarnak lenni abban, hogy a nyomdába vagy az internetre szánt fájl tartalmazza az összes szükséges karaktert.