YouTrack - Rugalmas projektmenedzsment platform programozóknak


Fejlesztőként egy rugalmasan használható platformra van szükséged, ami segít átlátni a feladatokat? Ne keress tovább!


youtrack_0.png

 

A YouTrack-et számos fejlesztőcsapat használja a világon, ám mik pontosan a JetBrains platformjának előnyei? Ebben a cikkben ezeket mutatjuk be.

Egyszerű dokumentáció

A YouTrack tartalmazza a Knowledge Base-t, egy projekt-együttműködési eszközt, amelyhez projektterveket, csapatszabályzatokat és megbeszélési jegyzeteket csatolhatunk. Csoportosítsd a cikkeket projektek szerint, és strukturáld őket kedvedre valamint szabályozd könnyedén, hogy ki férhet hozzá az érzékeny információkat tartalmazó cikkeket tartalmazó munkaterületekhez. A cikkeket a YouTrack Lite munkaterületén elérhető legutóbbi elemek panelre tűzheted ki, így minden szükséges információ mindig csak egy kattintással elérhető. A YouTrack lehetővé teszi, hogy a csapat egyes tagjai csak azt lássák, amit kell és csak akkor, amikor kell.

Nyilvános dinamikus tudásbázis

Hozz létre bármikor bármilyen tartalmat a nyilvános tudásbázisba különböző útmutatók vagy GYIK-ek formájában. Oszd meg csapatod kollektív tudását - szövegek, videók vagy gifek formájában -, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthasd ügyfeleidnek vagy kollégáidnak.

Jelentések

Előre elkészített jelentések tucatjai segítségével nyomon követheted a projekt, a csapat és a személyes előrehaladást egyaránt. Lásd át könnyedén, hogyan oszlanak meg a problémák a projektek, dolgozók és prioritások között. Nézd meg, hogyan halad az adott projekt az idővonal-jelentések segítségével, és kövesd nyomon a különböző tevékenységekre fordított becsült és tényleges időt.

 

{"preview_thumbnail":"/wp-content/uploads/2022/migra/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/PLQ176FUIyIUa7KseWXpRVUYQf0jEB1jsj.jpg?itok=2KurxjvW","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=jXBo-RasY3g&list=PLQ176FUIyIUa7KseWXpRVUYQf0jEB1jsj","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":1},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó, autoplaying)."]}

 

Dashboardok

Projektjeit több műszerfal segítségével tekintheted át, és ezeket könnyedén meg is oszthatod a teljes csapattal, vagy annak pár kijelölt tagjával. Helyezd el a jelentéseket, jegyzeteket és problémalistákat widgetként, vagy hozz létre saját widgeteket, ha több adatra van szükséged a jobb áttekinthetőséghez.

Time management

Használd a time managementet projektenként, hogy ellenőrizd az egyes csapattagok és az egész csapat által a különböző tevékenységekre fordított becsült és tényleges időt. Készíts jelentéseket, és oszd meg azokat az érdekelt felekkel és ügyfelekkel. Tervezz előre a projekttevékenységeket egy Gantt-diagram segítségével, vagy akár menet közben kövesd nyomon az előrehaladást, hogy biztosan tudjátok tartani az ütemtervet.

A YouTrack további hasznos funkciójáról ide kattintva olvashatsz.

 

(JetBrains)

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram