XML transzfer plug-in After Effects-hez

­A BorisFX kiadott egy új plug-int az Adobe After Effects motion-graphics alkalmazáshoz, mely segítségével az Apple Final Cut Pro alkalmazásból a projekt szekvenciákat azok minden részletével együtt betölthetjük az After Effects-be.

A Boris XML Transfer az eredeti Final Cut Pro projekt minden tulajdonságát megtartja, így az effektek, az audiosávok, a média klippek, átmenetek és a geometrikus transzformációk változatlanok maradnak az importálás után is. A Boris Continuum Complete és a Final Effects Complete effektek beállításai és a hozzájuk rendelt keyframe-ek is tökéletesen konvertálódnak.

Az összes trimmelt Final Cut Pro clip teljesen editálható marad az After Effects-ben layerenként, de a multi-clip szerkesztések is változatlanul jelennek meg. A felhasználói markerek, kommentek, a klipekkhez és a szekvenciákhoz tartozó feliratok, valamint a felhasználó által definiált nevek is megmaradnak. Sőt a QuickTime-alapú média állományok is azonnal megjelennek bármilyen transzkódolás vagy fájlduplikáció nélkül az After Effects-ben.

További információkat a termékről itt találunk: Boris XML Transfer

Várjuk Olvasóink véleményét a Fórumba!

Forrás:
BorisFX


Bookmark and Share

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram