[WEBINÁR] PDF kezelése a webböngészőből - Acrobat online szolgáltatások!


Legújabb webinárunkban az Adobe Acrobat funkcióit mutatjuk be.


acrobat_slider_1_0.png

 

A PDF (Portable Document Format) a világon az egyik leggyakrabban használt formátum a dokumentumok megosztására. A webböngészők ma már alapértelmezés szerint támogatják a PDF-ek megnyitását, de ha szükség van további funkciókra, mint például a szerkesztés, aláírás vagy konvertálás, akkor az Adobe Acrobat online szolgáltatásai nagyszerű választást jelentenek.

Az Adobe Acrobat számos olyan hasznos funkcióval rendelkezik, melyek megkönnyítik a dokumentumok aláírását, megosztását és így hozzásegítik a vállalatokat egy papírmentes, környezetkímélő, fenntartható irodához. Ezt a szoftvert online, a böngészőből is használhatjuk, íme, mik az Acrobat online szolgáltatásai:

 

{"preview_thumbnail":"/wp-content/uploads/2022/migra/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/1qIe_NfwzCU.jpg?itok=CvE-iEJX","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=1qIe_NfwzCU","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":1},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó, autoplaying)."]}

 

Ha szeretnél további összefoglalókat, webinárokat, előadásokat nézni a legmenőbb kreatív szoftverekről, akkor mindenképpen csekkold YouTube csatornánkat!

Jó tanulást kíván a szoftver.hu csapata!

Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll.

 

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram