[WEBINÁR] Ne maradj le! Az Adobe rejtett kincsei - 1-2. rész


Az online világ térhódításának köszönhetően egyre több ingyenes, de annál inkább hasznos program, megoldás létezik, amivel percek alatt megkönnyíthetjük munkákat ...


Az Adobe rejtett kincsei_HEADER.png

 

Két részes sorozatunkban bemutatjuk az ingyenes Adobe asztali és fejlesztő eszközeit, továbbá betekintést nyerünk az Adobe webes és mobil eszközeinek világába is.

Az első részben olyan programokkal ismerkedünk meg, mint a közismert Adobe Acrobat Reader DC, a felhasználói-élmény tervező Adobe XD, a kreatív eszközök rendszere, az Adobe Bridge, a videó-szerkesztő Adobe Premiere Rush és a kakukktojás Brackets, ami egy nyílt forráskódú szöveg- és forráskód szerkesztő program.

Szó lesz még az Adobe online tudástáráról is, az Adobe Education Exchange-ről.

 

{"preview_thumbnail":"/wp-content/uploads/2022/migra/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/jr05fOQDjw4.jpg?itok=h1rUi0Hf","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=jr05fOQDjw4","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

 

A második részben szót ejtünk a méltán híres Magento webáruház rendszerről, az egyszerű, de nagyszerű Snap.svg vektor-grafika készítőről és a kompakt CSS-gyűjtő Topcoat programról.

Természetesen kitérünk az Adobe webes-szolgáltatásaira is.

A Behance egy közösségi oldal, grafikusok számára. Feltölthetjük grafikai munkánkat és értékelhetjük másokét.

A Portfolio egy webes szolgáltatás szintén grafikusok számára. Ezzel az eszközzel percek alatt létrehozhatunk egy weboldalt a saját munkáinknak, grafikáinknak.

Az Adobe Spark egy online képszerkesztő program, olyan marketingesek, grafikusok számára, akik pillanatok alatt készíthetnek különböző social média posztokhoz grafikai anyagokat.

Az Adobe Color segítségével tökéletes színharmóniákat lehet létrehozni, továbbá színek alapján képeket, stock fotókat keresni.

Jó szórakozást kíván a szoftver.hu csapata!

 

{"preview_thumbnail":"/wp-content/uploads/2022/migra/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/5Mfe7SQev6w.jpg?itok=BzTOJwCh","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=5Mfe7SQev6w","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}

 

Ha tetszett, oszd meg a barátaiddal is!

 

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram