[WEBINÁR] Adobe Max előtti kitekintés a Creative Cloud új szoftvereire

  Az Adobe Max konferencia előtti héten az Adobe két új CC szoftvert tett elérhetővé a csomagban: a visszatérő Adobe Premiere Rush-t és a Photoshop Express-t. Max lázban égve ezeket vettük most górcső alá, és megállapítottuk, hogy az egyszerűség gyönyörködtet.

  CC_webinár_header.png

   

  Az Adobe Creative Cloud az önkifejezés végtelen szabadságát kínálja, és ideális eszköz minden kreatív alkotó számára. A mostani Creative Clouddal foglalkozó videónkban ennek a két CC szoftvernek az újdonságait fedezzük fel. A Creative Cloud témájú videóink listáját itt találod!

  Az olvasóinktól és követőinktől beérkezett kérésekre reagálva az Adobe Creative Cloud szoftvereit néhány epizódban áttekintjük. Felfedezzük az Adobe Premier Rush CC és a Photoshop Express legfontosabb újdonságait és egy rövid ideig az Adobe Max eseményre is kitérünk. 

  Fogadjátok szeretettel Olejnyik Attila kollégánk Adobe Creative Cloud webinárját: 

   

   

  Jó tanulást kíván a szoftver.hu csapata!

  Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll, ha pedig további szoftverekről, kreatív technikákról tanulnál, YouTube csatornánkat ide kattintva találod!