Wacom: The Next Level kiállítás és verseny

  Láttátok már a 2018 novemberében megrendezett Wacom: The Next Level kiállítását és versenyét?

  Capture-d’écran-2018-07-13-à-16.58.12_0.png

   

  Az első európai Wacom kiállítás Londonban, Angliában nyílt meg, ahol mindig is szerves része volt a művészet e formája az ottani szubkultúrának. 


  A The Next Level kiállítás világ szerte megtalálható Ausztráliában, Új-Zélandon, az Egyesült Államokban, Mexikóban, Thaiföldön, Indiában és Argentínában is. Egy szóval a világ minden pontján!


  Ennek hatására megnyitotta kapuit a londoni The Next Level verseny is, ahol az ifjú, feltörekvő művészeknek lehetőségük nyílik, hogy nyertesként kiállíthassák pályaműveiket a világ minden pontján. Ezzel hatalmas hírnevet szerezhetnek maguknak és számos művésszel ismerkedhetnek meg.


  50 versenyzőt választottak ki nyertesként. Több, mint 3 800-an látogatták már meg a kiállítást a világ minden pontjáról, csak tavaly 2 000 belépőjegyet értékesítettek.

   

  A verseny nyertesei világhírű művészek társaságában állíthatják ki műveiket a londoni Wacom bemutatóteremben.

   

  „Minden évben leesik az állunk, amikor azt tapasztaljuk, hogy a világ minden pontjáról érkeznek látogatók a The Next Level kiállításra. Öröm számunkra, amikor látjuk, hogy milyen kemény és kitartó munkával dolgoznak művészeink és reméljük, hogy ezeknek a kreatív embereknek az életében, ha kicsit is, de szerepet játszhat a Wacom márka.”

   

  A nyertesek munkáit kiállítják világszerte az összes The Next Level kiállításokon is!

   

  Íme a videó, jó szórakozást hozzá!

   

   

  Forrás: Wacom 

  The Next Level