Válts most Trimble előfizetésre akár 20% kedvezménnyel!


A Trimble a klasszikus licencekről az előfizetésekre való áttéréskor meghosszabbította kedvezményes ajánlatát.


SketchUp-Pro2021_feat.jpg

 

A SketchUp egy 3D-s modellező program mely széles körben alkalmazható az építészet, gépészet, filmipar és videojáték tervezés területén. A szoftverrel szinte bármit megtervezhetünk, legyen szó beltérről, kültérről, vagy más koncepcióról. A Trimble pedig - melyhez a 2012-es felvásárlás óta tartoznak a SketchUp szoftverek - most bejelentette, hogy meghosszabbítja az előfizetéses modellre vonatkozó kedvezményét.

Ez 20%-os kedvezményt jelent a PRO éves előfizetésre és 15%-os kedvezményt a STUDIO verzió éves előfizetésére.

 

{"preview_thumbnail":"/wp-content/uploads/2022/migra/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/K7j1UchmIW8.jpg?itok=uNUu2tmZ","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=K7j1UchmIW8","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":1},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó, autoplaying)."]}

 

Az akciót 2024. március végéig hosszabbították meg.

Továbbá a Trimble a kedvezmény biztostítása mellett a felhasználók figyelmébe ajánlja az alábbi információkat arról, hogy melyik verzióhoz meddig elérhető a support.

 

sketchup_0.png

 

Ha további információra van szükséged, kérjük keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésedre áll!

 

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram