Utolsó esély a klasszikus örök érvényű SketchUp licenc megvásárlására

  A Trimble jelentős változást jelentett be azzal kapcsolatban, hogy az ügyfelek milyen módon vásárolhatják meg a SketchUp termékeket a jövőben.

  sketchup_header.png

   

  2020. november 4-től a SketchUp már nem értékesíti többé a klasszikus örök érvényű licenceket és a hozzá tartozó Karbantartó és Támogató csomag megújítási lehetőségeit. A SketchUp az előfizetés-alapú termékekre áll át, amelyek hatalmas választékot nyújtanak az ügyfeleknek, beleértve a SketchUp Pro előfizetést is - amely az egyik legmegfizethetőbb professzionális modellező a piacon.

  Néhány indok, amiért a SketchUp felhőalapú szolgáltatásra áll át: előfizetéssel az ügyfelek mindig rendszeres frissítéseket és fejlesztéseket kaphatnak a SketchUp termékekhez, bármikor hozzáférhetnek több eszközről is, egyszerűsített telepítést és kezelést, valamint technikai támogatást kapnak.

  Amennyiben valaki még nem áll készen a klasszikus örök érvényű licencről való átállásra, akkor sem kell aggódnia. Továbbra is használni tudja majd a legújabb verziót. Továbbá, ha valaki frissíteni szeretné a klasszikus örök érvényű licencét, 2020. november 4-ig megteheti.

  Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy ha valaki 2020. november 4. előtt vásárol egy frissített klasszikus örök érvényű licencet, vagy megújítja a Karbantartó és Támogató csomagot, akkor már nem lesz lehetősége frissíteni és elérni a kiegészítő szolgáltatásokat, mint ahogy az a korábbi években megszokott volt.

   

  EDU_Hero1.png

   

  Tudjuk, hogy valószínűleg vannak kérdései ezzel kapcsolatban, itt találhatóak a válaszok a három leggyakrabban feltett kérdésre:

  • Folytathatom-e a meglévő klasszikus örök érvényű licenceim használatát? Igen, a legfrissebb verziót is használhatja ameddig csak szeretné.
  • Folytathatom-e a meglévő klasszikus örök érvényű licenchez tartozó Karbantartó és Támogató csomag használatát és megújítását? Igen, megújíthatja a Karbantartó és Támogató csomagját 2020. november 4-ig.
  • Hogyan vásárolhatom meg a SketchUp termékeket november 4. után, ha a klasszikus örök érvényű licencek már nem állnak rendelkezésre? A már jól ismert és szeretett SketchUp előfizetés útján lesz elérhető a továbbiakban.

  Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és örömmel segítünk ezeknek a változásoknak a megértésében, valamint az esetleges egyéb, termékeinkkel kapcsolatos kérdéseire is válaszolunk.

  Ne feledje, hogy 2020. november 4-e a SketchUp klasszikus örök érvényű licencének, valamint a Karbantartó és Támogató csomag megújítás megvásárlásának határideje.

  Tudtad, hogy 60% kedvezménnyel válthatsz SketchUp Pro klasszikus örök érvényű licenről az új, előfizetői modellre?