Újra jön a TippmixPro Magyar E-sport Fesztivál!

  Május 7-én megkezdődik a három napos TippmixPro Magyar E-sport Fesztivál, mely során e-sportolók, a gaming világból ismert tartalomgyártók, zenészek és sportolók jelentkeznek majd a Puskás Arénából. Különböző programok várnak minden mennyiségben délelőtt 10 órától egészen este 8 óráig, amiket a rendezvény Twitch csatornáján követhettek.

  esport.PNG

   

  Három nap, három téma. A következő napokban a gamer világ, a sport és az e-sport áll majd a középpontban, mely alatt rengeteg érdekességeket tudhattok meg kedvenc szereplőitektől. 

  A napok menete:

  A délelőtt 10 órakor kezdődő és este 20 óráig tartó folyamatos, élő adásfolyam két, jól elkülöníthető részre osztható. Az adás első felében az adott tematikus nap programjait és meghívott vendégeit láthatjátok a képernyőkön, míg a nap második felében az egyes e-sport versenyek döntőit követhetitek figyelemmel.

  De mutatjuk, hogy néz ki ez pontosan:

  • 10:00 órától - Napindítás: Napi programajánló és átmozgató torna minden reggel Kiss Imivel, a Puskás Aréna legszebb és legizgalmasabb részein.
  • 11:00 órától – Tematikus nap programjai: Három nap, három téma a gaming, az e-sport és sport világából. Vendégeink streamerek, e-sportolók, gamerek, sportolók, cosplayerek. Izgalmas feladatok, kihívások és nyereményjátékok.
  • 15:30-tól – E-sport felvezető műsor: Bemutatjuk az e-sport versenyek döntőbe jutott játékosait és csapatait, méghozzá egy nem mindennapi felvezető műsor keretében.
  • 16:15-től – E-sport döntők: A napi program megkoronázásaként az e-sport döntős játékosok és csapatok végső összecsapásai élőben a fesztivál Twitch csatornáján.

   

  xocreative2_1.PNG

   

  Élő Döntök a Puskás Arénában

  • Offline döntő a Puskás Arénában: 2021.05.07. (péntek), 16:00 - A Hunesz Fifa Masters legjobbjai küzdenek majd meg a Magyar E-sport Fesztivál fináléjában. 
  • Offline döntő a Puskás Arénában: 2021.05.8-9 (szombat-vasárnap), 16:00 - A Counter-Strike: Global Offensive visszatérő versenyjátéka sem maradhat el. A legjobb hazai csapatok ismételten összecsaphatnak. Május 8-án a bronzmeccsen, majd május 9-én a nagydöntőben mérik össze erejüket.

  A vendégek között kedvelt youtuberekkel: Szalay Istivel, Paplovaggal találkozhattok, még ha csak online is. Majd pénteken 10:45-től eXOcreative-ot követhetjük végig, ahogy egy 27-es Wacom Cintiq-en menő pókembert rajzol, amit a végén egy szerencsés nézőnek ki is sorsolnak. Emellett nem utolsó sorban a döntősök – Chris_Maj vs GrislyJam és Boresz vs KondakorKevin98 – végső meccsét is megnézhetjük. 

  További információt a TippmixPro Magyar E-sport Fesztiválról itt találtok! Mindenkinek jó szórakozást kíván az eseményhez a szoftver.hu csapata!