Tervezz a Pantone színekkel!


A Pantone Connect egy olyan digitális platform, amely a Pantone erejét a kezünkbe adja! Általa hozzáférhetünk több mint 15 000 alapvető márka-, nyomat-, divat- és csomagolásszínhez, amiket digitális tervezési projektjeinkben használhatunk.


lead_pantone.png

 

A Pantone Connect egy olyan platform, amely a tervezők számára hozzáférést biztosít a digitális Pantone színekhez. Az intelligens paletták létrehozásához, megosztásához és mentéséhez hasznos eszközökkel teli alkalmazás segíti a tervezőket a színválasztás, a színkommunikáció és a tervezési folyamat korszerűsítésében, valamint a színválasztás pontosságában. Ezen felül használatával időt is spórolhatunk használatával.

Ráadásul, a Pantone Connect felülete bárhonnan elérhető! A csapattagoktól az ügyfelekig, a nyomtatóktól a márkamenedzserekig a Connect biztosítja, hogy mindenki mindig ugyanabból a színmintából dolgozzon, bárhol is legyünk.

 

kep1_pantone.png

 

Több ezer Pantone szín között kereshetünk, több tucat könyvtárban, hogy megtaláljuk a számunkra tökéletes árnyalatot. A Pantone Matching System és az FHI (Fashion,Home+Interiors) rendszerek szinte minden évben új, a trendeknek megfelelő színekkel bővülnek.

Biztosítsuk a Pantone Connect segítségével a következetességet és pontosságot a márkaépítésben, a divatban és a terméktervezésben! Az alkalmazás elérhető az Adobe Extension Marketplace-en az App Store (iOS) és a Google Play (Android) szolgáltatásokhoz is.

A termékről további információkat itt találsz.

 

(Pantone)

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram