TeamViewer: többmonitoros támogatás macOS-en

  Könnyű többmonitoros támogatásra vágyik a macOS rendszeren? Próbálja ki a TeamViewer 13-at!

   

  Egyre többen választják a többmonitoros rendszereket, akár otthon vagy munkában, hiszen sokkal nagyobb rugalmasságot és teret biztosítanak bármilyen feladat végzéséhez.

  Amennyiben a TeamViewer-alapú távoli segítségnyújtás jön szóba az ilyen rendszereken, ez eddig is problémamentesen működött a Windows rendszereken. Mac-en viszont számtalan probléma merült fel, mely különösen azokat, akik kizárólag Apple termékeket használtak.

  A TeamViewer 13 megjelenésével ez megváltozott. Köszönhetően az új többmonitoros támogatásnak a TeamViewer macOS verziójában, nincs már szükség a workflow megváltoztatására amennyiben távolról használunk Mac eszközöket.

  Amennyiben ugyanannyi vagy több monitorunk van mint az ügyfelünknek, akkor azok képét  egyesével tükrözhetjük a saját monitorainkra. Azaz, így mindig ugyanazon a képen vagyunk mint az ügyfél és úgy dolgozhatunk, minth pontosan az előtt a macOS rendszer előtt ülnénk.

  Ha azonban csak egy monitoronk dolgozunk, akkor is könnyedén válthatunk a távoli monitorok kijelzői között. Egyszerűen klikkeljünk a Multi monitor ikonra a váltáshoz vagy mentsük le ezeket a személyes beállításainkat a View tab-on belül.