TeamViewer - ThingWorx integráció

  A TeamViewer ezúttal egy jelentős IoT szolgáltatót tett elérhetőbbé.

  A világ vezető IoT, csapat kollaborációs, monitoring és támogatástnyújtó szoftvergyártója, a TeamViewer bejelentette hogy a távoli elérést nyújtó megoldása integrálva lett a PTC ThingWorx ipari innoviációs platformba.

  “A ThingWorx jelentősen felgyorsítja az ipari IoT innovációt” mondta Raffi Kassarjian, az TeamViewer IoT üzletágának menedzsere. A platform biztosítja a technológiákat és az eszközöket, melyekkel a jelenleginél jóval gyorsabban fejleszthetőek, bővíthetők és támogathatók az IoT alkalmazások. Ezért az integráció egy jelentős előrelépés a saját IoT programunkban.”

  A TeamViewer - ThingWorx integráció a platformot a beépített távoli elérés funkcionalitásával bővíti ki. A szervzítechnikusok egyetlen klikkeléssel képesek biztonságosan elérni és módosítani az érintett eszközt. Mindez drasztikusan javítja és megkönnyíti az incident management-et, mivel a napi működésért felelős team azonnal képes reagálni és beavatkozni a működési problémákba, ezáltal csökkentve az üzemkimaradás és a javítás idejét valamint a szervízköltségeket.

  “A TeamViewer biztonságos távoli támogatást nyújtó megoldásának a beépítése jelentős hozzáadott értéket fog jelenteni a ThingWorx számára” - mondta Kurt Bager, a IoT EMEA PTC elnöke. “A TeamViewer a globális távoli segítségnyújtás standardjét jelenti, és kimagaslik a versenyben a teljeskörű platformtámogatásával, ami Windows, Linux, macOS, iOS, Android, Blackberry és más iparágban használatos operációs rendszereket is jelent. Ez a jellegzetesség ami a ThingWorx-ot is értékesebbé fogja tenni a felhasználóink számára.”

  A TeamViewer a teljes IoT portfolióját demonstrálni fogja a LiveWorx (június 18-20, 2018, Boston, MA, USA) és a IoT Tech Expo Europe (június 27-28, 2018, Amsterdam, NL) rendezvényeken.