TeamViewer Android elérés az IBM MaaS360 Watson integrációjával

  Az IT adminisztrátorok távolról elérhetik és vezérlehetik az Android alapú kiosk rendszereket, kézi eszközöket, digitális aláíró eszközökat bárhonnan, bármikor.

  Az IoT, kapcsolódás, monitoring, támogatás és távoli együttműködés vezető szoftvergyártója, a TeamViewer bejelentette a TeamViewer integráció további bővítését az IBM MaaS360 Watson rendszerekre, melyek révén az Android eszközökhöz nyújt teljeskörű távvézérlési lehetőséget.

  Az MaaS360 adminisztrátorok képesek a TeamViewert hozáadni a Google Play Store-ból egy host alkalmazást a katalógushoz és kapcsolódást kialakítani a végpontokon található eszközökkel. Az adminok ingyenesen kipróbálhatják a TeamViewer kipróbálható verzióját 30 napig, bármilyen szükséges licensz pedig közvetlenül megvásárolható az IBM értékesítési csatornáin keresztül.

   

   

  A Watson segítségével a MaaS360 egy AI/kognitív megközelítést alkalmaz az egyesített endpoint menedzsmentre (UEM) és biztonságra, így lehetővé téve a hozzáférést a végpontok, a felhasználók és bármi ezek közötti dologra. Amint hozzáadtuk a távoli asszisztencia eszközként az MaaS360-hoz, az IT adminisztrátorok képesek elérni és vezérlni ezeket az eszközöket. A támogatott operációs rendszerek: iOS, macOS, Android, Windows 10 mobil, Windows 7, Windows 8 és Windows 10. További tervek között szerepel a Windows 10 teljeskörű távvezérlése is a közeljövőben. A mostani release az Android eszközökre vonatkozik: míg a felügyelet nélküli eszközöket teljesen vezérelhetjük távolról, a felügyelt eszközök a felhasználó hozzájárulását követően engedélyezik a távoli segíségnyújtást.

  A világon szervezetek sokasága használja a MaaS360-at több tízmillió eszköz vezérlésére. Ezek között rengeteg a csak távoli felügyeletet igénylő kiosk (információs pultok, jegykiadók, POS terminálok, digitális aláírást biztosító pontok, stb), amit rendszeresen frissíteni és tartalmilag menedzselni kell. A TeamViewer Remote Support for MaaS360 nemcsak a hibák azonnal diagnosztizálásában és kijavításában nyújt segítséget ezeken a felügyelet nélküli eszközökön, de az eszköz fizikai megközelítését (legyen ez akár több kilométer is) is szükségtelenné teszi!

  Az IBM a TeamViewer - MaaS360 integrációról egy webinárt tart 2018. aug. 28-án, melyre itt lehet regisztrálni.