Találkozunk az 5. Debreceni Tetováló Expo-n!


Ismerd meg a tetoválás világának újabb technológiáit a Tetováló Expón! Próbáld ki a Wacom digitális rajztáblákat és az Adobe szoftvereket, és ismerd meg az új tervezési lehetőségeket. Ne hagyd ki ezt az izgalmas eseményt, látogass el a Tetováló Expóra!


slider (3)_0.png

 

Látogass el az 5. Debreceni Tetováló Expo-ra ha szeretnél találkozni a legjobb hazai és nemzetközi tetoválóművészekkel, és személyesen megtekinteni a munkáikat. Akik érdeklődnek a tetoválások és testdekorációk iránt, és szeretnék jobban megismerni ezt a szakmát és a hozzá kapcsolódó trendeket és technikákat annak itt a helye.

Azok számára is különleges élményt nyújt, akik érdeklődnek a tetoválásokhoz és testdekorációkhoz kapcsolódó kiegészítők, festékek és felszerelések iránt. A Tetováló Expo számos standon mutatja be, az ezekhez kapcsolódó termékeket. 

Az idei Tetováló Expo különleges lehetőséget kínál azoknak, akik érdeklődnek a digitális rajzolás és a grafikai tervezés iránt is. A Trans-Europe Zrt. és Szoftver.hu csapata ugyanis Wacom digitális rajztáblákkal és Adobe szoftverekkel érkezik az eseményre, amelyeket a látogatók kipróbálhatnak. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy bepillantsunk a digitális tervezés világába, és megtapasztaljuk, milyen hatékony eszközökkel dolgoznak a tervezők. 

Az 5. Debreceni Tetováló Expo február 25-26. között kerül megrendezésre, helyszíne pedig szokás szerint a Debrecen Plaza.

Az idei Tetováló Expo-n rengeteg érdekes program és kiállító vár Titeket, köztük a szoftver.hu csapata is. 

Hogy mivel készülünk nektek?

  • Wacom táblák és Adobe szoftverek kipróbálási lehetősége.
  • Hasznos tippek és tanácsok minden felmerülő kérdésre.

Ezeken kívül előadásunkon bemutatjuk a Wacom digitális rajztábláinak különböző típusait, ideértve az Intuos, az Intuos Pro, a Wacom One és a Cintiq termékeket is. Az előadás során kiemeljük a táblák előnyeit és bemutatjuk, hogy miként használhatóak a rajzolás, grafikai tervezés és képfeldolgozás területén.

Az alábbi videóban megtekinthető, hogyan alkalmazzák a Wacom digitális rajztáblákat a tetoválások tervezése során. Ismerd meg, hogyan segíti elő ez a technológia a tetoválókat a tervezés és a pontosabb kivitelezés folyamatában!

 

 

15-20 perces előadásunk során részletesen beszélünk a különböző termékek előnyeiről és bemutatjuk, hogy hogyan javíthatják a munkafolyamatot és a kreativitást.

Ne hagyd ki ezt az izgalmas és informatív előadást. Gyere el a Trans-Europe Zrt. standjához és ismerd meg a Wacom digitális rajztábláinak és a különböző Adobe szoftverek által nyújtott lehetőségeket hogy Te is átélhesd ennek varázslatos világát.

Gyere, látogass el az 5. Debreceni Tetováló Expo-ra és érezd jól magad! Mi már nagyon várjuk, hogy találkozzunk!

Jó szórakozást kíván a szoftver.hu csapata!

 

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram