Szerződések értelmezése AI segítségével

  Az Abbyy Text Analytics for Contracts AI-t használ a szövegértelmezéshez.

  A tartalomfeldozó rendszerek neves gyártója, az Abbyy nemrég jelentette be legújabb termékét, az ABBYY Text Analytics for Contracts-ot. Ez a menedzselt SaaS szolgáltatás lényegében elemzi a szerződéseket és a jogi megállapodásokat, ezáltal felgyorsíthatóak komplex jogi procedúrák, mint pl. a kockázatenyhítés elemzésének a folyamata, a kötelezettségek vizsgálata vagy egy tartalom migrációja.

  A termék nem kevesebbet ígér, mint a jogi szerződések humánszerű értelmezését, kijelölve a főbb részeket, bekezdéséket, tényállításokat és bármilyen más üzleti folyamatleírást, ezzel elősegítve az adott szövegkörnyezetre vonatkozó gyorsított döntéshozatalt. A szolgáltatás elsősorban olyan nagy és közepes vállalatok, nagyméretű rendszerintegrátorok és független szoftverfejlesztők számára készült, akik a magán és közjogi szerződések, állami rendelkezések döntéshozatali folyamatait szeretnék kiterjeszteni és automatikusan értelmezni a beépített intelligencia segítségével, mindezt már az új modern szabályozások, mint pl. a GDPR és az ASC606 rendelkezések keretein belül.

  A szolgáltatás egy moduláris, bővíthető és skálázható felhő alapú architektúrával végzi a dokumentumok felfedezését, áttekintését és elemezését, ami ráadásul az ügyfél oldalán semmilyen infrastruktúrális beruházással nem jár. A mikroszervíz alapú szoftveres architektúra egy ultra flexibilis környezetet kínál a bekezdések, kötelezettségek és az állami regulációknak való megfelelések elemzéséhez, amihez az ABBY teljesen AI, NLP, információ felismerő és rögzítő technológiáját használja, de további 3rd party termékeket és szolgáltatásokat is igénybe vesz.

  Ezt a granuláris szintű megértést az ABBYY mindent átfogó NLP technológiája teszi lehetővé, amelyik kombinálja a szintaktikát, a szemantikát és a gépi tanulást a dokumentumok értelmezéséhez és a komplex struktúrák megértéséhez. A jogászok számára szükséges magas szintű pontosságot és személyre szabást is lehetővé teszi akár olyan komplex folyamatok során is mint pl vállalati fúziók vagy felvásárolások, biztonsági szakértők kockázatát tárgyaló dokumentumok. A haladó technikai képességek egy egyszerű, intuitív felületen érhetőek el, amely csak minimális betanulást igényel és barátságos felhasználói élményt kínál.

  Az ABBYY Text Analytics for Contracts már világszerte elérhető, további részletekért kérjük tájékozódjon a helyi ABBYY partnerénél.