Photoshop iPhone-ra

Azt azért ne gondoljuk, hogy az Adobe Photoshop
asztali (Windowsos és Maces) verzióját ültették át iPhone-ra, hiszen annak különösebben sok értelme amúgy sem lenne. A PS-t képtelenség lenne egy ekkora képernyőre optimalizálni.

A Photoshop.com Mobile tulajdonképpen egy szokványos iPhone-os képszerkesztő alkalmazás, amely sokkal inkább emlékeztet a photoshop.com oldalon található online PS-re, mint a hagyományos Photoshop-ra.
A betöltött fotókat, képeket alap eszközökkel szerkeszthetjük: vághatunk, forgathatunk, tükrözhetünk, s természetesen javíthatjuk a színeket, fényerőt, telítettséget.
Mindezt nagyon kényelmesen (a kívánt effekt kiválasztása után a képernyő "simogatásával" tudunk értékeket változtatni) és rendkívül gyorsan.

Néhány effektet is találunk még a programban, így elmoshatjuk a képet, készíthetünk grafikát a fotóból és számtalan előre definiált szín-szűrőt alkalmazhatunk, hogy látványosabbá, különlegesebbé tegyük fotóinkat.

A kész képeket menthetjük az iPhone-ra, vagy egy kattintással megoszthatjuk azokat a photoshop.com oldalon.

Mindent összevetve ez talán az egyik leggyorsabb iPhone-os képszerkesztő, ellenben nem a legügyesebb, hiszen vannak azért többet tudó konkurensei is. Ha viszont gyorsan szeretnénk kicsit rendbe hozni a telefonnal készült fotókat, a Photoshop.com Mobile kiváló eszköz erre a célra, ráadásul az asztali változatok borsos árával ellentétben ezt legalább ingyen kapjuk...

Várjuk Olvasóink véleményét a Fórumba!

Forrás:
Techline


Bookmark and Share

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram