Pantone divatszínek 2019 tavasz / nyár

  A Pantone Color Institute minden évszakban elkészíti a Pantone Fashion Color Trend jelentést, melyben áttekintik a New York Fashion Week során bemutatott következő évszak ruhakínálatának legjellemzőbb divatszíneit.

   

  A kifutón bemutatott színek meghatározzák a következő időszakban jellemző színek világát nemcsak a divat területén, hanem általában a teljes design világban, így a Pantone Fashion Color Trend Report a legmeghatározóbb útmutató az következő évszakok legfontosabb színtrendjeihez.

   

   

  A 2019 tavaszi / nyári kollekció azokra a vágyainkra reflektál, ahol a jövő magabiztossággal és lélekkel ruház fel minket; színekkel, melyek felemelőek; játékos kifejezőeszkökként működő örömteli árnyalatok amelyek a kreatív és váratlan kombinációk felfedezésre váró útjaira vezetnek.

  Mindezt összehozva a high fashion-el és a street style-al, a 2019-es tavaszi / nyári gondolatvilág donimálja a szezonalitást mind a férfiak és a nők divatában. Vibráló, anélkül hogy tolakodó lenne, kiemelve azokat az árnyalatokat melyek a hitelesség iránti vágyainkat fejezik ki, valamint a folyamtos igényünket a kreativitásra és szimpatikus, elérhető designra.

  A NYFW-n bemutatott 2019 tavaszi / nyári színes paletta színei az alábbiak:

   

   

  Ezek  pedig a 2019 tavasz / nyár semleges divatszínei:

   

  Ha további segítségre van szükséged, írj az info@trans-europe.hu e-mail címre,

  vagy keress minket a (+36 1) 392-0700 telefonszámon.