Nyerj egy vezetéstechnikai tréninget az Acronistól

  Gondoskodj számítógépeden található személyes adataid, dokumentumaid, fényképeid biztonságáról az Acronis-szal, cserébe nyerhetsz egy vezetéstechnikai tréninget, hogy garantálva legyen a biztonságod vezetés közben is.

  acro_vez_train_800x280_tegezős.png

   

  Mi az ami számodra igazán fontos számítógéped használata során?

  Az Acronisnak az, hogy 100%-os védelmet nyújtson dokumentumaidnak és biztonsági mentést készítsen róluk, melyeket bármikor előhívhatsz, visszaállíthatsz.

  Az Acronis True Image 2017 minden fontos adatodat biztonságba helyezi, beleértve a fényképeidet, videóidat, dokumentumaidat és alkalmazásaidat, és bármikor helyreállítja egy nem várt káresemény után. A felhasználóbarát kezelőfelület segítségével könnyen definiálható, hogy hová és milyen gyakorisággal mentse számítógéped adatait. Készíts másolatokat a merevlemezedről néhány egyszerű lépésben, miközben a munkát zavartalanul folytathatod. Ha elveszik egy fontos fájl, vagy vissza kell állítani egy korábbi változatát, s néhány másodperc múlva már a kívánt adathoz juthatsz.

   

   

  Az ajánlat részletei:

  • Kisorsolásra kerül 1db Hungaroring Vezetéstechnikai Tréning azok között, akik 2017. június 26. és augusztus 20. között, a *Szoftver.hu oldalon Acronis True Image 2017 (örökös ESD) terméket vásárolnak.
  • Acronis termékeink árlistáját IDE KATTINTVA éred el!

  *Rendelési igényedet kérjük, hogy az info@trans-europe.hu email címen jelezd!