A művészek új digitális eszköze a papír?

  Megjelent a Wacom Intuos Pro Paper Edition, amely egyesíti a hagyományos papír alapú alkotásokat a legújabb technológiákkal. 

  Intuos-paper_edition_1.png

   

  Megjelent a Wacom Intuos Pro Paper Edition, mely hagyományos papír alapú környezetet biztosít az alkotók számára.

  Készítsük el rajzainkat a Finetip Pen toll segítségével papírra, miközben a Wacom Intuos Pro Paper Edition rögzíti az összes tevékenységünket, a rajzok pedig készen állnak arra, hogy digitális formában is feldolgozzuk őket kedvenc alkalmazásunkban. De használhatjuk a Wacom Intuos Pro Paper Editiont egyszerű rajztáblaként is közvetlenül a számítógépünkhöz csatlakoztatva.

  A Wacom Intuos Pro Paper Edition egy forradalmian új formátummal bővíti ki az eszköztárunkat: papírral.


   

   

  Jelenleg kétféle méretben érhető el:

  Intuos Pro Paper Edition MEDIUM (További információ)

  Az új Wacom Intuos Pro közepes méretű digitális rajztábla azon művészek számára lett kifejlesztve, akik szeretnék megőrizni választási szabadságukat a mobil és az asztali megoldások között. Tökéletes méret fotó retusáláshoz és a rajzoláshoz.

  Intuos Pro Paper Edition LARGE (További információ)

  A Wacom termékcsalád megújult, Intuos Pro elnevezésű sorozatának Large méretű digitalis rajztáblája azon művészek számára lett kifejlesztve, akiknek szükségük van széles vászonra a rajzoláshoz, vázlatkészítéshez, vagy illusztrációhoz. Ez a méret tökéletes megoldás a többmonitoros rendszert használók részére. 

   

  wacominfora3.jpg

   

  A Wacom a Paper Edition mellett piacra dobta a korábbi Intuos Pro-k 2017-es változatát is, melyekről a következő linkeken tudtok tájékozódni:

   

  A táblákat megtalálja viszonteladóinknál!