Mutasd meg a UX tudásodat és nyerj egy utat a 2018-as Adobe Max-ra!

  Az Adobe minden designert versenybe invitál, melyben a feladat egy alkalmazás prototípusának az elkészítése az Adobe XD-vel.

  Felhívás minden UX desingernek: itt az idő hogy megvillogtasd a tudásodat! Az Adobe a felhívja UX közösséget egy alkalmazás prototípusának az elkészítésére, a legújabb exkluzív vektoros ikonkészlet és az Adobe XD használatával, a győztes pedig másodmagával a Los Angelesben tartandó Adobe MAX-ra kap meghívót.

   

   

  Az elkészítendő alkalmazás célja a felhasználók szülővárosának kreatív titkaikba nyújtana betekintést, körbevezetve őket a nevezetességeken, különös figyelmet fordítva a design alkotásokra és a megbúvó építészeti kincsekre. A fő célja az, hogy úgy vezesse végig a látógatót a városon, ahogy egy helyi lakos tenné, hasonló módon ahogy az Anton & Irene Urban Walk appja tett - ez egyben a verseny inspirációjának is tekinthető.

  Minden jó UX designer tudja, hogy az ikonok mennyire fontos szerepet töltenek be a digitális történetmesélésben. Ehhez az Adobe a már előbb említett ikonkészleteket kínálja, melyek itt tölthetőek le. Használd ezeket az Adobe XD legújabb verziójával, ami egy komplett UX/UI megoldás weboldalak, mobil alkalmazások elkészítéséhez, pontosabban a prototípus ötletek  életre keltéséhez. Ha esetleg nem lenne előfizetésed, akkor is van esélyed, itt le tudod tölteni a program 7 napos próbaverzióját.

  A zsűri a három ikonkészlet alkotói, valamint Michael Chaize az Adobe-tól alkotja. A legjobb alkalmazás prototípust készítő designer egy két személyre szóló, minden költséget fedező kirándulást nyer a 2018 októberi Adobe Max konferenciára, de a további nyeremények is értékesek: egy év Creative Cloud előfizetés és 100, a UX projectekben szabadon felhasználható stock image. Mindenképpen érdemes jelentkezni, mivel az első 10 helyezett is egy éves Creative Cloud CC előfizetést és 50 stock fotót kap.

  Az alkalmazásnak bármelyik ikonkészletből legalább öt ikont kell használnia és a végeredményt a Behance-on kell publikálni, az #iconContestXD tag-el ellátva - ennyi az egész.

  A kreatív áramlás fenntartááshoz szükséges további részletek, tippek, XD tutorialok megtalálhatóak a verseny hivatalos oldalán.

  Jelentkezési határidő: 2018 március 15. 11:59 CET, a győzteseket pedig március 27-én jelentik be. Hajrá!