Most ajándék állványt adunk az új Cintiq Pro 16-hoz!

  Könnyítsd meg az alkotás folyamatát a Wacom Cintiq Pro 16 állítható állványával, melyet most ingyen szerezhetsz be a tábla mellé!

  ajandekallvany_slider (1).jpg

   

  Ahogy arról már korábban írtunk, megjelent az új Wacom Cintiq Pro 16, mely végtelen lehetőséget tartogat minden kreatív, alkotni vágyó felhasználónak.

  A táblát számos területen továbbfejlesztették és úgy alakították ki, hogy teljes mértékben megfeleljen a kreatív szakemberek igényeinek.

  A Wacom azonban úgy gondolta, hogy egy kiváló tábla önmagában még csak félsiker, ezért a felhasználók korábbi visszajelzéseit alapul véve, több hasznos kiegészítőt is kiadtak az új Cintiq Pro 16-hoz. Ilyen például a Wacom Art Glove – melyről itt olvashatsz bővebben – és a Cintiq Pro 16-hoz tartozó állítható állvány is, amit ajándékul adunk minden most vásárolt Wacom Cintiq Pro 16-hoz!

   

  1_4.jpg

   

  Ennek segítségével úgy állíthatod be a táblát alkotás közben, ahogyan csak szeretnéd, így szinte bárhol kényelmesen és zavartalanul tudsz rajzolni annak érdekében, hogy a lehető legjobb kreatív alkotásokat készíthesd el.

  Fontos:

  • A nagy érdeklődésre való tekintettel ha elfogynak készleteink, a bejövő igényeket előrendelésként kezeljük és az akciós feltételeket azokra is biztosítjuk.

  Ha további információra van szükséged, kérlek keresd fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készséggel áll rendelkezésedre!