Mit érdemes tudni az új CorelDRAW Graphics Suite 2021-ről új felhasználóként?

  Lobbantsd lángra kreativitásod tüzét a professzionális grafikai szoftverrel, amely minden eddiginél tökéletesebben valósítja meg elképzeléseidet. Mutatjuk mit nyújt a CorelDRAW Graphics Suite 2021!

  slider_miterdemestudni.png

   

  Átfogó

  Kezdd el megfelelő alapokkal a tervezési folyamatot a professzionális tervezési alkalmazások teljes csomagjával a vektorgrafika, elrendezés, fényképszerkesztés és sok más használatával – kifejezetten a választásának megfelelő platformhoz tervezve. Fedezd fel a sokoldalú grafikus eszközkészletet, telis-tele olyan látványos késztermékek kidolgozásához szükséges eszközökkel, amelyekre biztosan felfigyelnek. A rugalmas vásárlási lehetőségeknek köszönhetően a versenytárs szoftverek árának töredékéért előfizethetsz, vagy meg is vásárolhatod, hogy teljesen a Tied legyen. Semmi kétség, hogy a CorelDRAW Graphics Suite 2021 a grafikus tervezési szakértők bizonyítottan kedvenc szoftvere.

   

  CorelDRAW2021-Windows-LiveComments-EN.jpg

   

  Hatékony

  Az idő mindegyikünk egyik legértékesebb tulajdona, és a CorelDRAW segít, hogy ne vesztegessük azt el. Az új, korszerű illusztrációs- és képszerkesztő eszközök leegyszerűsítik az összetett munkafolyamatokat, és felgyorsítják az ügyfélprojektek beállítását és kezelését, így több időt fordíthatunk arra, amit nem szabad elkapkodni - az alkotásra. A forradalmian új együttműködési eszközökkel egyszerűsítheted tervvéleményezési folyamatodat, és elfelejtheted a PDF-ek exportálásával, az e-mailekkel és a mellékletekkel járó vesződséget és időveszteséget.

  Kreatív 

  Alkotói előnyt szerezhetsz azokkal a professzionális grafikai eszközökkel, amelyek kitolják a képzelet határait, és kiszakítanak a rutinszerű gondolkodásból. A CorelDRAW egyedüliként, egyetlen alkalmazásban támogatja a vektoros illusztrációkat és az oldalelrendezéseket, így mindenki egy teljesen új alkotói játszótéren, egy rugalmas tervezőfelületen tekintheti meg, kezelheti, szerkesztheti és publikálhatja összes projektjének digitális kellékeit! A kiemelkedő webes grafikáktól a csodálatos nyomtatásokig a CorelDRAW Graphics Suite minden alkotásban a szép elképzeléseket még szebb valósággá változtatja.

   

   

  Innovatív

  A korábbinál több platformon elérhető, és a piacon lévő jónéhány kiemelkedő technológiával kompatibilis CorelDRAW Graphics Suite 2021 az innováció élvonalában halad. Az igazi keresztplatformos és intelligens munkavégzést támogató eszközökkel az integrált megoldásnak köszönhetően bárhonnan szuperhatékonyan tervezhetsz. Gyorsítsd fel az alkotási folyamatot olyan felhőalapú együttműködési eszközökkel, amelyek drámaian jobb összekapcsolódási lehetőséget kínálnak ügyfeleiddel és munkatársaiddal a valós idejű tervezés során. A következőgenerációs együttműködés mesterséges intelligenciára épülő számtalan funkcióval szélesíthető, ami komoly lendületet ad napjaink gyorsan változó, összekapcsolt világában.

   

  CorelDRAW2021-Windows-PerspectiveDrawing-A-EN.jpg

   

  Felhasználóbarát 

  A könnyen használható eszközök bőséges készletének és a kezed ügyébe kerülő hasznos oktatási anyagoknak köszönhetően kreatív ötleteidet sikeres, csiszolt tervekké alakíthatod. A CorelDRAW Graphics Suite intuitívan használható felhasználói felülete számtalan testreszabási lehetőséget kínál, így saját igényeid szerinti kényelmes munkaterületen tanulhatsz és fejlődhetsz. A beépített Tippek dokkoló/ellenőrző az eszközök kijelölésekor oktatási anyagot jelenít meg a használatukról, hogy gyorsan és magabiztosan alkothass. És ha nem szeretnél üres vászonnal kezdeni, számos kész sablonnal foghatsz bármilyen projekt gyors megtervezéséhez – brosúráktól és névjegykártyáktól egészen az emblémákig és infografikákig. A CorelDRAW szívesen segít!

  A CorelDRAW Graphics Suite 2021 magyar nyelvű termékleírását itt találod!