Mindenki ingyen vehet részt az idei Adobe MAX 2020 rendezvényen

  Az Adobe MAX 2020 regisztráció hivatalosan is megnyílt!

  Igen, jól hallottad. Az Adobe MAX 2020 regisztráció nyitva áll. Az idei kreatív konferencia virtuális, teljesen ingyenes, és 56 órányi non-stop inspirációval és tanulással lesz tele. Az élő demókkal, profi előadókkal, felbukkanó hírességekkel és zenei előadásokkal ez egy olyan magával ragadó élmény lesz, amelyet nem szeretnél kihagyni. Lehet, hogy azt kérdezed, miért kellene most regisztrálnom? Mit hagyok ki ha nem jövök? Mi a trükk? Az alábbiakban bemutatjuk a válaszokat.

  Ha már most regisztrálsz, akkor abból többféle előnyöd származik:

  • Automatikusan részt vehetsz a sorsoláson, ahol ingyenes MAX pólót nyerhetsz
  • Idejekorán tervezd meg, miben szeretnél részt venni (ebben az évben több mint 350 session közül választhatsz, szóval érdemes rögtön nekiállni a programok feltérképezésének és kiválasztásának
  • Csatlakozz az előadások alatt az élő chathez  és beszélgess a világ minden tájáról származó kreatívokkal
  • Hozzáférés az oktatói fájlokhoz és a prezentációk letöltéséhez
  • Vedd fel a kapcsolatot az Adobe kedvenc termékeinek szakértőivel a Meet the Team-ben
  • Nyerj csodálatos díjakat a szponzor oktatóanyagok megtekintésével és az egyes szponzorok oldalainak felkeresésével

  ADOBE MAX 2020 virtuális konferencia

  Helyszín: ahol Te vagy!

  Időpont: 2020. október 20–22.

  Regisztrálj most!

   

   

  A MAX-on a kreativitásnak nincsenek határai. Meríts ihletet az élő és az igény szerinti foglalkozásokon. Építsd készségeidet laboratóriumokban, a termékszakértők vezetésével. Fedezz fel új technikákat egy sor kreatív workshopon. Tarts egy kis szünetet a világ legjobb zenészeivel és különleges vendégeivel. Lásd elsőként az Adobe Creative Cloud újdonságait. Izgulsz? Még nem? Olvass tovább!

  Sneak Peek: különleges vendégek a MAX 2020-on

  A legjobbak és a legfényesebbek csatlakoznak a show-hoz. Mindegyikük eltökélt szándéka, hogy könnyed szórakozást, szakmai ismereteket és kreatív ihletet nyújtsanak számodra a MAX során. A résztvevők között szerepelnek az Akadémia díjnyertes Ava DuVernay filmkészítő, Keanu Reeves sztárszínész, a neves fotós Annie Leibovitz és Tyler the Creator zeneszerző, producer is. Az Adobe még további meglepetésvendégekkel és eseményekkel is készül, és a legjobb még várat magára... csak kövesd nyomon a 2020-as kiemelt fellépők listáját!

  Regisztrálj még ma erre az egyedülállóan gazdagító és magával ragadó digitális élményre, amely garantáltan fel fogja tüzelni a kreativitást. Folytassuk együtt egy olyan globális kreatív közösség felépítését, amely az innováció és az együttműködés jövőjéül szolgál.

  Várjuk, hogy együtt tanuljunk és alkossunk Veled!