Megnyílt a regisztráció az év egyik legkreatívabb eseményére, az Adobe MAX 2022-re!

  Az esemény idén hibrid módon kerül megrendezésre, tehát akár személyesen, akár online formában is részt lehet venni az év egyik legizgalmasabb rendezvényén!

  max22lead.jpg

   

  Végre elérkezett a MAX 2022 regisztráció ideje, és a kreatív szakmában tevékenykedők legnagyobb örömére idén végre személyesen is részt vehetünk a rendezvényen. Az október 18-20-án tartandó esemény Los Angelesben kerül megrendezésre, de természetesen a tavalyihoz hasonlóan, online is részt vehetünk rajta!

  A MAX egy remek lehetőség arra, hogy felfedezzük az alkotás legújabb és legmodernebb lehetőségeit, formáit, megismerjünk új eszközöket, finomítsuk kreatív készségeinket, beszélgessünk az adott termékek szakértőivel és inspiráló előadásokat hallgassunk.

  Már a teljes MAX programlista elérhető, így akár össze is állíthatjuk a személyre szabott ütemtervünket. A helyszínen több mint 200 program és stúdió közül válogathatunk majd, a virtuális résztvevők pedig bárhonnan bejelentkezhetnek több mint 100 előadásra, tematikusan, többek között, például ezen főbb témákról lesz szó:

  1. Grafikai tervezés
  2. Illusztráció és digitális festészet
  3. Videó
  4. Fényképezés
  5. UI/UX
  6. 3D és AR
  7. Közösségi média
  8. Kreativitás és dizájn az üzleti életben
  9. Oktatás

  A művészeti installációk mellett, személyesen, többek között, a Twenty One Pilots koncertjén is részt vehetünk, ha online csatlakozunk, egy fantasztikus virtuális közösség részeseivé válhatunk, ráadásul értékes szponzori ajándékokra is számíthatunk.

  A részletekért érdemes ellátogatni az esemény Facebook és a Twitter oldalára!