Megjelentek a legújabb Wacom Intuos táblák

  Soha nem látott szintre emeli a kreativitást a Wacom legújabb digitalizáló táblája. Legyen szó bármilyen alkotásról, rajzolásról, festésről, fotószerkesztésről, jegyzetelésről vagy prezentációkészítésről az új mutatós tábla tökéletes munkaeszköz. Sőt, a Wacom Intuos nem csupán egy, a sok eszköz közül hanem alkotótárs, hogy az ötleteid életre keljenek. 

  Intuos Black Small without BT_CLIP STUDIO PAINT_800x400.png

  Nem tétovázik a Wacom, új táblával rukkol elő, és lomtárba dobja a régi versenyzőket. Elsőre elhamarkodott döntésnek hangzik, hogy a kis tábláknak számító IntuosDraw, Art, Comic és Photo gyártását is megszűntetik. Magabiztos, ám értelmezhető az elhatározás, ha megnézzük milyen is az új Wacom Intuos amellyel a kreatív felhasználó minden ötletét, álmát, elképzelését úgy valósíthatja meg, hogy az a munkafolyamat során nem változik valami egészen mássá és nem lesz izzadságszagú.

  Mi az első dolog amit egy felhasználó-alkotó elvár a Wacomtól? A könnyed természetesség. És pont ez az új tábla legnagyobb és legcsodásabb erénye. Az elektromágneses rezonancia technikának köszönhetően soha nem tapasztalt természetességgel dolgozhatunk a készülékkel. Hivatalosan fogalmazva: az új táblához érkező új, akkumulátor-nélküli, két szabadon konfigurálható gombbal rendelkező toll 4096 nyomásszinttel bír. A forradalmian új fejlesztésű toll kétkezes és pehelykönnyű kialakítása lehetővé teszi, hogy bal- és jobbkezesek egyaránt kényelmesen és könnyedén alkothassanak, sőt teljesen saját igényeikhez szabják a digitális rajzeszközt.

  Intuos Black Small without BT_in pen tray_800x400.png

  Az Intuos tábla olyan vékony, mint egy okostelefon és kompakt kialakítása miatt nem foglal sok helyet, akármilyen testhelyzetben egyszerűen, kényelmesen használható. Pisztáciazöld és fekete színei pedig csinosítják irodánkat és feldobják a munkakörnyezetet. A tábla több, mint 75% aktív rajzolásérzékeny terület, hogy a képzeletnek semmi se szabhasson határt. Beállíthatjuk azt is, hogy a testreszabható gyorsgombok egy adott program mely funkcióját indítsák, így segítve az eredményesebb, gyorsabb munkát.

   A tábla három konstrukcióban kapható: kis méret (bluetooth-al vagy anélkül), illetve közepes méret (bluetooth-al). Minden Wacom mellé letölthető legalább két plusz hasznos szoftver. 

   Az új Wacom Intuos mindent tud amire egy kreatív alkotónak szüksége lehet.

  Intuos_Package_wProduct_Medium_Black_wBT_800x400.png