Megjelent a Ventuz 5.15-ös verziója

A Ventuz nevű cég egy igen fejlett Windows-alapú 2D és 3D valósidejű vizualizációs szoftvert készített, elsősorban prezentációs célokra. A szoftver különlegessége, hogy a mai standard PC-k hardverlehetőségeit felhasználva készíthetünk igényes megjelenésű broadcast motion graphic és interaktív prezentációkat. Bármilyen installált eszközzel képes kommunikálni és bármilyen beviteli eszközt használhatunk a prezentáció valósidejű kontrollálására.

A program felhasználói felülete a szabványos megoldásokat követi. Három verziója létezik, a Professional és a Broadcast kiadás mellett kipróbálhatjuk az ingyenesen letölthető Express verziót, mellyel ráadásul mindenféle vízjelmentes végeredményt gyárthatunk, akár kereskedelmi célra is.

A új 5.15 támogatja a SlimDX nyílt forráskódú könyvtárat, a QuickTime videóformátumot, a scene navigációt már könyvjelzők segítik és a broadcast videó implementációt is frissítették.

Várjuk Olvasóink véleményét a Fórumba!

Forrás:
Ventuz

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram