Megjelent a Markzware Q2ID v4 plug-in Adobe InDesign-hoz

A preflighting és konverziós szoftverek piacvezetője szoftvergyártója, a Markzware bejelentette a népszerű Q2ID (QuarkXPress to InDesign) plug-injének legújabb változatát.

A Q2ID v4 gyors, biztonságos és megfizethető megoldást nyújt mindazok számára, akik a QuarkXPress dokumentumaikat szeretnék InDesign formátumra konvertálni. Bár az InDesign is képes ilyen konverzióra, a Q2ID sokkal pontosabb végeredményt ad rövidebb idő alatt, amit elsősorban az újraszerkesztés, újraformázás és javítgatás elkerülése révén nyerünk.

A legújabb 4-es verziójú InDesign plug-in egy mostanra már igen kiforrott technológiát alkalmaz, s a legfinomabb részletek megfelelő leképezésére is képes a QuarkXPress 3.3-8-as fájlok konvertálása során. A végeredményt Adobe InDesign CS3 és CS4 formátumba menthetjük. Szerencsére nem számít az sem, hogy Windows vagy Mac OS X operációs rendszeren dolgozzunk, mivel a plug-in platformfüggetlen konverziót végez, azaz az OS X-es vagy Windows-os Quark forrásállományból készített InDesign állományt bármelyik operációs rendszer alatt működő InDesign-ban megnyithatjuk.

A program mostantól megvásárolható nálunk, illetve a korábbi verzióról kedvezményes áron frissíthető.

Várjuk Olvasóink véleményét a Fórumba!

Forrás:
Markzware

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram