Megjelent a MarkzTools v8

A digitális fájlok nyomdai nyomatellenőrzése, az adatok kinyerése és a konverziós programok piacán listavezető Markzware bejelentette a MarkzTools v8 nevű frissítést a QuarkXPress 8 kiadványszerkesztő programhoz.

A MarkzTools v8 egy olyan QuarkXPress XTension, amellyel a megsérült QuarkXPress fájlokat kijavíthatjuk, vagy legalábbis a sérülés jellegétől függően kimenthetjük belőle a szöveges információkat.

A plug-in automatikusan ellenőrzi a dokumentumokat, a felinstallálástó kezdve gyakorlatilag biztonságban tudhatjuk azokat. Ha a sérülés jelentős, akkor a Scavenge Text funkcióval a szöveget még mindig kimenthetjük. A Gray Previews-al pedig a színes előnézeteket menti automatikusan szürkeárnyalatossá, jelentősen csökkentve így a fájlméretet.

A MarkzTools 8 képes a háttértárra mentett dokumentumokat Quark 6 vagy 4-es formátumba menteni, de a QuarkXPress 8-ból ezekbe közvetlenül is menthetünk.

Várjuk Olvasóink véleményét a Fórumba!

Forrás:
szoftver.hu

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram