Megjelent az IntelliJ IDEA 2022.1


Az IntelliJ IDEA legújabb frissítése azzal a céllal jött létre, hogy a lehető leghatékonyabban szolgálhassa a fejlesztői produktivitást.


IntelliJ_leadkep.png

 

A díjnyertes IntelliJ IDEA fejlesztői környezet minden olyan eszközt tartalmaz, ami elengedhetetlen a minőségi fejlesztéshez: intelligens szerkesztőt, kód analizátort, magas szintű refactoring funkciókat, illetve számos programozói nyelv, keretrendszer és technológia támogatását. Most elérhető a legújabb frissítés, az IntelliJ IDEA 2022.1, ami számos fejlesztést és sok új funkciót kínál a termék felhasználói élményének javítása érdekében.

Az egyik újdonság például a Dependency Analyzer, amely megkönnyíti a felmerülő problémák megoldását. A statikus kód analízis nagy teljesítményű eszközeivel könnyedén, gyorsan és menet közben bukkanhatunk a lehetséges bugok nyomára, lokalizálhatjuk a halott kódokat, és kiszűrhetjük a teljesítménnyel kapcsolatos problémákat. 

Az "Értesítések" eszközablak teljesen új módot kínál az IDE-től érkező értesítések fogadására és tárolására. A frissített "Új projekt" varázsló megkönnyíti bármilyen léptékű és összetettségű projekt elindítását. Frissítésre került a Code Vision, aminek beágyazott tippjeit Code Author tippekkel látták el. Ez nem csupán a szerkesztés során van a segítségünkre, de egyéb területeken is hatékony támogatást nyújt egy mező kitöltésénél, keresésnél vagy akár a beállításoknál. Szintén komoly teljesítményjavulás tapasztalható azáltal, hogy hozzáadásra került a Java 18 új funkcióinak támogatása, és jelentősen javították az IDE teljesítményét a Kotlin segítségével.

Az új verzió letölthető a weboldalról, frissíthetjük közvetlenül az IDE-ről vagy a Toolbox alkalmazáson keresztül.

További információkért kattints ide!

 

(JetBrains Blog)

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram