Megjelent az ingyenesen letölthető Vue 7 Personal Learning Edition tájgenerátor

Vizuális effekt stúdiók, animátorok, építészeti animációval és matte painting-el foglalkozók számára az E-on Software Vue termékcsaládjának a neve ismerősen cseng, hiszen az egyik leghatékonyabb és legfejlettebb eszköz élethű természeti környezet létrehozására, animálására és renderelésére. Míg a Vue 7 Infinite egy önálló alkalmazás, addig a Vue 7 xStream által készített tájakkal közvetlenül dolgozhatunk a Autodesk 3ds Max 2008, Autodesk Maya 2008, Softimage XSI, Cinema 4D és a LightWave szoftverekben.

A cég a mai szokásoknak megfelelően elkészítette a szoftver ingyenesen letölthető és kipróbálható változatát, egy teljesen működőképes Vue 7 Infinite/xStream verziót (telepítéskor kiválaszthatjuk, hogy melyiket szeretnénk használni).

A Personal Learning Edition (PLE) verzióval ugyanúgy készíthetünk komplett projekteket, elmenthetjük és kiexportálhatjuk más alkalmazásokba, korlátok nélkül renderelhetünk állóképet és animációt, valamint kipróbálhatjuk a 3D program integrációt is. A program használata időben sincs korlátozva, viszont üzleti célra nem használhatjuk, a munkánkat nem tudjuk más PLE felhasználók vagy a Vue kereskedelmi változatába betölteni, s a képeken vízjel jelzi hogy ez a "tanuló" verzióval készült.

A programot az email cím megadása után itt tölthetünk le: Vue7 Personal Learning Edition

Várjuk Olvasóink véleményét a Fórumba!

Forrás:
Vue7

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram