Megjelent az Extensis Suitcase Fusion 2 for Windows

Az Extensis bemutatta a Suitecase Fusion 2 fontmenedzser alkalmazás Windows verzióját. A Suitcase Fusion egy olyan program, ami a magasabb kategóriás Suitcase és az egy-felhasználós Font Reserve képességeit egyesíti magában.

Mit tud a Suitcase Fusion 2?

  • Font Vault – ez egy központi font repository, ami különösen jó több ugyanolyan nevű PostScript font azonosításában és hibátlan aktiválásában. Az Extensis Font Sense technológia biztosítja az azonosítást és a duplikált fontmenedzsmentet.
  • A program része a Morrison Software cég Font Doctor alkalmazása, ami érzékeli ha egy font hibás és egyben javítja is azt.
  • Az új Glyph View paletta segítségével több ezer karaktert böngészhetünk végig egyetlen betűtípuson belül, majd innen ki is válaszhatjuk a legmegfelelőbbet.
  • Új a Floating Preview is: itt a kiválasztott betűtípust közvetlenül a preview ablakból drag-and-drop módszerrel ráhúzhatjuk a kiadványszerkesztőben található szövegre. A funkció továbbá akár több különböző font egymás melletti összehasonlítására is alkalmas, miközben dinamikusan csökkenthetjük vagy növelhetjük a betűméretet
  • A csomag részei az automatikus fontaktivációt biztosító plug-inek is, amelyek az Adobe InDesign CS4, Adobe Illustrator CS4, Adobe Creative Suite 3 és a QuarkXPress 7-es és 8-as verziójával kompatibilisek. A betűtípusok manuális aktiválása már a múlté – ezekben az alkalmazásokban automatikusan elvégzi ezt helyettünk a plug-in.

További információt itt találunk:Suitcase Fusion 2

Várjuk Olvasóink véleményét a Fórumba!

Forrás:
Extensis

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram