Megjelent az EduTools legújabb bővítménye!

  Megjelent az EduTools 2022.7-es verziója! A legújabb kiadással számos hasznos útmutatót kapott a munkakörnyezet konfigurálása, ráadásul a korábban tapasztalt hibákat, problémákat is kijavította a JetBrains.

  edulead.png

   

  A JetBrains EduTools bővítmény segítségével tanulhatsz és taníthatsz programozási nyelveket, mint például Kotlint, Java-t, Python-t, JavaScript-et, Rust-ot, C / C ++ -t és Scala-t kódolási feladatok és egyedi ellenőrző tesztek alapján, közvetlenül a JetBrains IntelliJ alapú IDE-k használatával.

  Most a JetBrains közölte, hogy kiadták a PyCharm Edu és az IntelliJ IDEA Edu 2022.1.3-as verzióit, amelyek a PyСharm Community, az IntelliJ IDEA Community Edition és az EduTools 2022.7 legújabb frissítéseit is tartalmazzák. Az új buildeket letölthetjük a weboldalról, az Eszköztár alkalmazáson keresztül, vagy az Ubuntuhoz készült snap csomag használatával.

  Ráadásul, ha Java nyelvet tanulsz, most van néhány extra jó hírünk! A közelmúltban két Java-tanfolyam is megjelent a JetBrains Marketplace-en – a Java kezdőknek és az APCS Keate. Ezek az IntelliJ IDEA Community Edition és az IntelliJ IDEA Ultimate szolgáltatáson keresztül érhetőek el a mellékelt EduTools vagy az IntelliJ IDEA Edu bővítménnyel. 

  További információkért kattints ide!