Megjelent a Pinnacle Studio 25 Ultimate

  Az Ultimate-ben található új keverési módok, az intelligens objektumkövetés, a továbbfejlesztett videomaszkolás és a nagyobb teljesítmény lehetővé teszi a felhasználók számára a profi eredményeket.

  3_4.jpg

   

  A Corel bejelentette a Pinnacle Studio 25-öt, ami videószerkesztési eszközök teljes csomagját és a kreatív effektek széles választékát kínálja. A Pinnacle Studio 25 Ultimate a Pinnacle Studio család része, amely a Pinnacle Studio 25 Plus-t és a Pinnacle Studio 25-öt tartalmazza.

  Az új intelligens objektumkövetés, a videomaszkolási képességek továbbfejlesztése, a megnövelt teljesítmény és a rengeteg kreatív lehetőség révén a Pinnacle Studio™ 25 Ultimate gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a lenyűgöző vizuális hatások megalkotását.

   

  4_3.png

   

  Az újdonságok részletesebben:

   

  Blend módok:

  Az alkotásaink minőségét egymásra helyezett rétegekkel és effektusokkal, maszkolt területek összekeverésével, csúcsfény keveréssel és további szín- és expozíciós effektusokkal javíthatjuk.

   

  Intelligens objektumkövetés:

  Ezzel az eszközzel a videóban lévő bármely tárgyat trackelhetjük. Ez az intelligens technológia automatizálja a maszk újbóli létrehozásának folyamatát azáltal, hogy felismeri az eredeti maszkolt objektumot, és követi azt végig a kiválasztott jeleneten keresztül. Ez rengeteg időt takarít meg, hiszen nem kell minden egyes képkockához újból maszkot létrehozni.

   

  Fejlett hangszerkesztési funkciók:

  Az új hangszerkesztési funkciókkal élesebbé, tisztábbá és egyedi hangzásúvá tehetjük a videó hangjait. Ezekkel a funkciókkal azonosíthatjuk és eltávolíthatjuk a nem kívánt hangokat, könnyedén megváltoztathatjuk a hang hangmagasságát/frekvenciáját a Pitch Scaling segítségével.

   

  8K videóimport:

  Lényegesen nagyobb felbontás, élénkebb színek és jobb hangminőség.

   

  Ultimate mask creator:

  Mostantól egyszerűbb és hatékonyabb a maszkok létrehozása és kezelése egy sor felhasználói felület- és eszközfejlesztésnek köszönhetően. Az új, csoportosított festőeszközökkel egyszerűbbé válik a munka, valamint a raszteres vagy vektoros alakzatok közötti mozgás a maszkok esetében. Könnyedén alakíthatjuk a klipmaszkokat sávmaszkokká, importálhatunk panel maszkokat az egymásba ágyazott projektekbe, stb.

   

  Felhasználók által kért fejlesztések:

  A közösség visszajelzéseire reagálva a Pinnacle Studio 25 Ultimate a felhasználói felület javításával és új kreatív effektekkel egyszerűsíti a szerkesztési munkafolyamatot. Például itt van a továbbfejlesztett címszerkesztő, mely mostantól a betűméret és a szín keyframelésére is képes, vagy itt van a továbbfejlesztett 3D vezérlők és az új kreatív effektek, melyek gyorsabbá, gördülékenyebbé teszik a szerkesztési folyamatot az alkalmazás teljesítményének növelésével.

   

  Color Grading:

  A Pinnacle Studio 25 Ultimate haladó szintű Color Grading vezérlői kreatív szabadságot biztosítanak a mozi minőségű színhatások előállításához, ami meghatározza a produkció tónusát és hangulatát. Rögzíthetjük a képernyőt videóba, keverve azt a webkamera képével, majd kombinálhatjuk a felvételeket a MultiCam Editorral.