Megjelent a Lumion 10.5, ingyenes upgrade-el a Lumion 11-re!

  Kapcsolja össze a belső tereket a külvilággal, leheljen életet az építészeti tervet körülvevő külső környezetbe! Növelje a kültér szépségét a Lumion 10.5-ben elérhető új objektumokkal!

  Lumion 10.5 segítségével még könnyebb élettel megtölteni az építészeti designt körülvevő külső tereket, köszönhetően a 67 új, kiváló minőségű modellnek: kertek, hátsó udvarok, díszkertek, és egyéb kültéri helyiségek várják most azonnali felhasználásra az építészeket.

  Lumion 10.5 bemutató videó:

   

  Az új, süllyesztett ülősarok kialakítása cserepes növényekkel, fonott kosarakkal és fali lámpákkal egy hangulatos társalgó hangulatát idézi a tűz körüli csillagos estéken. Helyezze el képzeletben az ügyfeleit a napsütötte hátsó udvari piknik atmoszférájába, új asztalokkal, székekkel és egyéb bútorokkal. Hozzon létre egy zökkenőmentes kapcsolatot a belső és a külső tér között, hogy így az összes kialakított kültéri helyet hívogatónak, hangulatosnak és fényűzőnek érezzhessük.

   

  Ebben a Lumion 10.5 által renderelt képen a content library kiváló minőségű modelljei és egyéb elemei a házi környezetben átélt meleg, hívogató hangulatot fejezik ki.

   

  Az új, kiváló minőségű Lumion 10.5 modellek többek között a következőket tartalmazzák:

  • 16 növény kaspót
  • 10 dohányzó- és kerti asztalt
  • 7 széket és nyugágyat
  • 6 kerti padot
  • 4 fonott kosarat
  • 3 kerti lámpát
  • És még sok más hangulatos tárgyat

  Ezekkel az új modellekkel a Lumion széles és lenyűgöző tartalom könyvtárának több, mint 5600 vizuálisan gazdag modelljével kombinálva gyorsan és magabiztosan fejezheti ki elképzeléseit, és megörökítheti a tervezés során átélt élményeit és érzelmeit.

  A Lumion 10.5 ingyenesen letölthető a Lumion 10 felhasználók számára. 

  A 67 új modell a Lumion 10.5 Pro verzióban érhető el, míg a Lumion 10.5 Standard verzió 22 új modellt, valamint a teljes tartalomkönyvtár kb. egyharmadát tartalmazza.

  És végül a legjobb hír: aki most vásárol Lumion 10.5-öt, ingyen fogja megkapni a rövidesen érkező 11-es verziót!

  Lumion 11 előzetes:

   

  Ha szívesen böngészne a Lumion kiváló termékei között, akkor azt itt teheti meg.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!