Megjelent a CorelDRAW Graphics Suite 2021!

  Lobbantsd lángra kreativitásod tüzét a legújabb professzionális grafikai szoftverrel! Íme a CorelDRAW Graphics Suite 2021:

  slider_7.png

   

  Egy bámulatba ejtő grafikai terv a felfedezés és ismétlés eredménye, de nem szükségszerű, hogy ez az út csalódásokkal kísért próbálkozásokkal járjon együtt.

  A CorelDRAW Graphics Suite 2021 egyszerűsíti a tervezés folyamatát, így gyorsabban eljutunk a „hűha” érzésig, a minőség feláldozása nélkül. Az új perspektívaeszközök felgyorsítják a projektek beállítását és létrehozását, így jobban összpontosíthatunk az illusztrálásra. Többoldalas dokumentumok esetén a CorelDRAW új, rugalmas tervezési területe egy nézetben képes kezelni az oldalak és munkák tervezési, kezelési és exportálási oldalait és kellékeit, ami szárnyakat ad hatékonyságunknak. A Replace Colors (Színcsere) eszköz és az újraálmodott Corel PHOTO-PAINT módosítási munkafolyamat formájában korszerű fényképszerkesztő eszközöket adhat tervezési eszközkészletünkhöz.

   

   

  Egyetlen tervezési folyamat sem teljes véleményezési fázis nélkül, és a CorelDRAW következő generációs együttműködési eszközei ebben tűnnek ki igazán, mivel minden résztvevő valós időben közös információval rendelkezhet. Egy valóban többplatformos felület segítségével Windowson, Macen, weben, iPaden és mobileszközökön is használható a CorelDRAW, a Te professzionális grafikai tervezőszoftvered, amellyel észbontó eredményeket érhetsz el könnyedén.

  A CorelDRAW Graphics Suite 2021 magyar nyelvű termékleírását itt találod!