Megjelent a Corel Painter 2021

  A Corel Painter 2021 az AI erejét is beveti, ahol a következő generációs mesterséges intelligencia a Painter Natural-Media™ segítségével együtt felgyorsítja és még élethűbbé teszi a kivételes, kézzel festett alkotások létrehozását.

  A Painter 2021 az iparág leghatékonyabb és legkreatívabb digitális festőszoftverének legújabb verziója a MacOS és a Windows rendszeren. A digitális művészek először férnek hozzá egy AI-alapú stílusátviteli munkafolyamathoz, amely testreszabást, vezérlést és a Natural-Media ™ realizmust kínálja a művészek számára. Ezen felül egy teljesen új, Thick-Paint kompatibilis ecsetkategóriával, különféle klónfestési lehetőségekkel és lenyűgöző GPU-alapú teljesítmény-optimalizálásokkal a Painter® 2021 több lehetőséget kínál a művészeknek a kreativitásuk és termelékenységük maximalizálására.

   

   

  "Tisztában vagyunk vele, hogy sok művész nem biztos abban, hogy a képeken a stílusok átvitele valódi értékkel ruházza-e fel a munkafolyamataikat, mi viszont a Painter 2021-el teljesen újragondoltuk ezt a technológiát, hogy komoly okot adjunk a mérlegelésükhöz." - mondta Chris Pierce, a Digital Arts termékmenedzser a Corelnél. „Míg a 2021-es Painter az AI-t használja a motorháztető alatt, az erőteljes testreszabás lehetővé teszi, hogy szinte minden részletettel kísérletezzhessünk és teljes kreatív irányításunk legyen a végeredmény felett. A festő használhatja az AI-t a fényképek átfestésére, de a saját maga által kézzel festett műalkotása is személyesebb és hitelesebb, mint valaha.”

  A Corel Painter 2021 korszerűsíti a mai professzionális és feltörekvő digitális művészek kreatív munkafolyamatait számos iparágban, ideértve a szórakoztatást, az illusztrációkat, a fényképezést, a mangát és a képzőművészetet.

   

  A Corel Painter 2021 újdonságai:

  Mesterséges intelligencia (AI) alapú művészeti stílusok

  Hozza ki a legtöbbet a Painter innovatív mesterésges intelligenciája által támogatott 12 művészi stílusból. Gyakorlatilag minden elem teljes körű kontrollját biztosítja, beleértve az erősséget, a részleteket, a színmegfelelést és a simítást, így a művészek egy olyan egyedülálló eredményt hozhatnak létre, amely mindenképpen egyedi lesz. Fejezze be a festményt finom részletek hozzáadásával a választott ecsettel vagy hozzon létre kézzel festett megjelenést automatikus festéssel, ami ráadásul gyorsabb, mint valaha.

   

   

  Thick Paint munkafolyamat

  Dolgozzon a Corel Painter rendkívül reális vastag festékeivel. Fedezze fel az új, vastag festékkel kompatibilis ecsetkategóriát, továbbfejlesztett vastag ecseteket és további munkafolyamat-lehetőségeket a művészet kiemeléséhez. Fessen a virtuális vászonrétegre vagy egy meglévő alapértelmezett rétegre a vastag festékekkel, és fesse meg azt teljesen új módon.

   

   

  Teljesítmény optimalizálás

  Tapasztalja meg az intuitívabb Brush Accelerator ™ alkalmazást, amely az adott hardver és grafikus kártya alapján elemzi és alkalmazza az optimális festőbeállításokat. A Painter 2021 most kétszer annyi GPU-gyorsított brush-t kínál, akár négyszer gyorsabb csepegtető és folyékony brush technológiát, valamint gyorsabb ecset és szerszámváltást.

  Klónozás

  Megkönnyíti az egyedi műalkotások létrehozását bármilyen clone ecsettel, ha az új Klónozás funkciót használja a kívánt színek dinamikus kiválasztásához, miközben a forráskép alapján fest. Ez a sokoldalú eszköz többpontos klónozással is működik, lehetővé téve teljesen új kompozíciók készítését a meglévő művekből. Természtesen saját ecset klón kategóriák létrehozására is van lehetőség.

  Továbbfejlesztett rétegszabályozás

  Optimalizálja a munkafolyamatot úgy, hogy bármilyen rétegtípust fessen, közben a vásznat közvetlenül elrejti a New Image párbeszédpanelen. Könnyen azonosíthatja, hogy mely brushok kompatibilisek a különféle rétegtípusokkal, például a Liquid Ink, Thick Paint vagy az Akvarell mind egyedi vizuális indikátorokkal különböztethetőek meg.

   

   

  Továbbfejlesztett Mac támogatás

  A macOS felhasználók mostantól kihasználhatják a Sidecar erejét a macOS Catalina készüléken, azaz tükrözhetik a képernyőjüket egy iPad készüléken, miközben a nyomás és dőlésérzékeny Apple ceruzával rajzolnak. A MacBook Pro és az iPad együttes használata növeli a hatékonyságot a környezetérzékeny érintősáv és az új multi-touch MacBook Pro Trackpad révén.

  Ár és elérhetőség

  A 2021-es Corel Painter angol, német, francia, japán és hagyományos kínai nyelven érhető el. Most először a Corel először éves előfizetést is kínál a Painter számára, így biztosítva az ügyfeleknek azonnali hozzáférést a legújabb funkciókhoz és frissítésekhez, mihelyt azok megjelentek. Ez a megfizethető opció elérhető a javasolt kiskereskedelmi áron (SRP), amely évente  $199 USD / € 225 / £159, és magában foglalja a hozzáférést az újonnan megjelenő ingyenes brush pack kiadásokhoz. Azoknak az ügyfeleknek, akik örökös licenceket szeretnének vásárolni, a teljes szoftver $429 USD / € 424.95 / £359.99 áron érhető el, a korábbi verziók regisztrált tulajdonosai pedig $229 USD / €218.95 / £179.99 áron vásárolhatnak frissítést. A GBP és az európai árak az áfát is tartalmazzák.


  Töltse le az ingyenes próbaverziót, vagy vásárolja meg a letölthető verziókat a www.painterartist.com oldalon.

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!